20 mai 12:29 PM

Abonare la google news

Messi s-a simțit izolat, de aceea a ratat Barcelona titlul!

„Messi s-a simțit izolat, de aceea a ratat Barcelona titlul!”. Verdictul vine după ce catalanii vor privi de la distanță, în ultima etapă, lupta la titlu dintre Atlretico și Real Madrid. Eșecul cu Celta Vigo a scos Barcelona din calcule.

Finalul de sezon a stricat parcursul aproape perfect dintre Decembrie și Aprilie, când echipa lui Koeman a câștigat 17 meciuri din 20 și a făcut 3 egaluri. În acea perioadă a renăscut și Messi, care a marcat 21 de goluri. Pentru Barcelona, titlul s-a pierdut însă în prima parte a campionatului, când nici argentinianul n-a evoluat bine.

„Messi s-a simțit izolat, de aceea a ratat Barcelona titlul!” Un fost coleg al argentinianului explică ce s-a întâmplat în acest sezon

Vestea că Messi a cerut să plece de la echipă a zguduit Barcelona, înainte de startul sezonului. Conducerea nu a cedat, dar decarul argentinian nu și-a revenit. Mai ales după ce a pierdut și bunul său prieten de la echipă, pe Luis Suarez. Acesta a fost pus pe liber și a ales Atletico Madrid. Cei doi sunt foarte buni prieteni și în afara sezonului.

Îi lipsea foarte mult prietenul lui, a fost o lovitură pentru Messi. Cred că se vedea că nu mai se simte parte a grupului, era mereu îngândurat. S-a simțit izolat și asta s-a văzut și în jocul lui. Nu mai credea în ceea ce făcea echipa, ce făceau colegii lui, explică Andrea Orlandi, fost jucător la Barcelona.

Aceasta este postarea care a atrras aprecierile fanilor

Koeman a schimbat sistemul, dar era prea târziu

După un start de sezon foarte slab, olandezul a schimbat sistemul, a mizat pe jucătorii tineri și Messi și-a revenit. Din acel moment a jucat și echipa, care a început să arate un fotbal excelent. Iar Messi a fost iar cheia.

Când a uitat de toate, când și-a redescoperit iubirea de fotbal, totul s-a schimbat. Și Barcelona a început să câștige. Este clar că Laporta trebuie să construiască echipa în jurul lui, a explicat fostul jucător al Barcelonei.

Messi se distrează alături de familie și prieteni

Argentinianul încă nu a anunțat ce va face din sezonul viitor, dar a profitat să se destindă alături de prieteni și familie. L-a vizitat pe Suarez la Madrid, iar apoi s-a relaxat alături de familie. Fotbalistul chiar a postat o imagine haioasă, alături de fiul său, care a devenit virală pe internet.

„Alături de Batman” a fost mesajul argentinianului, care i-a amuzat pe fani. Aceștia speră ca Messi să rămână supereroul Barcelonei

Citeste articolul pe PlaySport