miercuri 21 aprilie 5:07 PM

Abonare la google news

Mesajul postat la intrare de patronul unui bar din Iași! Bărbatul face haz de necaz. „Dacă nu poți bea cât patru…”


Pandemia a afectat pe toată lumea, însă cel mai oropsit sector a fost HoReCa. Barurile și restaurantele au fost închise, mai apoi deschise, li s-au impus restricții și un număr limitat de clienți. În acest context, patronul unul bar din Iași a decis să facă haz de necaz și a postat la intrare un afiș care a stârnit hohote de râs.


Industria HoReCa este printre cele mai afectate de pandemia de COVID-19, având în vedere că a fost, de fiecare dată, vizată de restricțiile impuse de autorități, atât în perioada stării de urgență, cât și recent, pe fondul exploziei numărului de cazuri de infectare cu noul coronavirus. (CITEȘTE ȘI: FLORIN CÎȚU, DISCUȚIE CU SECTORUL HORECA. CE SE VA ÎNTÂMPLA CU ANGAJAȚII, ÎN URMĂTOAREA PERIOADĂ)

Cei care au afaceri în acest domeniu au fost aduși la disperare în ultimul an și încearcă să se mențină pe linia de plutire. Însă când lucrurile nu depind de tine nu îți rămâne altceva de făcut decât să faci haz de necaz și să aștepți să treacă „furtuna”.

Acest lucru l-a înțeles și patronul unui bar din Iași, care a speculat situația grea în care se află, iar la intrarea în barul său a pus un afiș care a adus un zâmbet pe buzele tuturor celor care l-au văzu și chiar i-a ambiționat pe unii.

„Barurile au nevoie de ajutor! Funcționăm la ¼ din capacitate. Dacă nu poți bea cât patru, te rugăm să lași loc profesioniștilor!”, este mesajul ce stă la intrarea barului.

(VEZI ȘI: NOILE RESTRICȚII PENTRU HORECA ÎN JUDEȚUL ILFOV. DE CÂND INTRĂ ÎN VIGOARE ȘI CARE SUNT LOCALITĂȚILE AFECTATE)

Cancan.ro