Abonare la google news

Mesajul halucinant primit de o banca celebra din Romania de la un client

Vară, sezon estival, concedii, vacanță și… birocrație. Acestea au fost coordonatele ce l-au făcut pe un tânăr să dea o declarație surprinzătoare. Supărat că birocrația îi pune bețe în roate, un bărbat a găsit metoda perfectă pentru a se descărcat, răspunsul pe care l-a dat unei celebre bănici din România a uimit pe toată lumea.

Poveste este simplă: bărbatul a mers la bancă și a retras o sumă considerabilă de bani, mai exact 85.000 de euro. Conform procedurilor, acesta a trebuit să dea o declarație în care să spună, detaliat, ce va face cu banii retrași. (CITEȘTE ȘI: MESAJUL CARE A ATRAS TOATE PRIVIRILE ÎNTR-O PIAȚĂ: „TARI, NU LE MAI PIPĂIȚI”)

Tânărul s-a arătat deranjat de faptul că trebuie să dea explicații pentru ce va face cu banii lui, așa că a oferit un răspuns ce a uimit și a amuzat pe toată lumea.

„Subsemnatul …, client al Băncii.., dau prezenta declarație forțat de Banca…, în baza unor norme interne care NU îmi sunt opozabile, pentru a justifica băncii ce fac eu cu banii mei…

Pentru acest motiv, dau prezenta declarație: ținând cont că este vară și că e perioada concediilor, fiind și după perioada de carantină, îmi doresc foarte mult să mă distrez, motiv pentru care voi călători în Olanda, unde prostituția este LEGALĂ, să f*t niște prostituate. Probabil că până în Olanda, voi face același lucru în Austria și Germania. Apoi, tot în Olanda, drogurile fiind LEGALE, doresc să consum marijuana, hașiș și aș încerca și niște ciuperci. În Olanda, am auzit că au și niște prăjituri bune cu marijoana, pe care v-aș sugera să le încercați și voi, că poate vă treziți și nu mai impuneți oamenilor să dea declarații tâmpite în baza unor proceduri idioate, pentru a justifica ce fac cu banii lor personali.

Bineînțeles, dacă nu am hârtie igienică și tot am atâția bani, probabil că îmi voi face damblaua și mă voi șterge la c*r ca bogătașii cu câteva sute de euro..

Restul banilor sunt pentru a-mi împrumuta prietenii și a face cheltuieli inutile, ca ulterior să regret banii.”, a spus tânărul în declarația sa.

 

Citeste articolul pe Cancan