Abonare la google news

Mesajul fabulos scris de un protestatar din București pe o pancartă: “Deschideți cluburile”. Explicația pentru dorința sa face furori pe Internet

Protestele împotriva restricțiilor din România au ajuns și în presa internațională. Jurnaliști din Spania și Rusia au relatat despre incidentele violente petrecute în timpul manifestațiilor care s-au înregistrat în mai multe orașe din țară. Iar mesajul fabulos pe care l-a scris un protestatar din București pe o pancartă a stârnit hohote de râs și a devenit viral la câteva ore după ce fotografia a fost postată.

Mesajul fabulos scris de un protestatar din București pe o pancartă

“Un protest al extremei drepte românești generează haos în București”, a titrat azu publicația El Pais despre protestele de seara trecută, iar jurnaliștii de la Russia Today au anunțat că: “Aproximativ 200 de persoane, reținute în România, în urma protestelor”.

Un tânăr care a ieșit noaptea trecută pe străzile din Capitală s-a remarcat prin mesajul amuzant scris pe pancarta albă pe care o ținea în mâini. După cum puteți vedea în imaginea de mai jos, el a notat următoarea dorință, care, desigur, a fost urmată de o explicație fabuloasă: “Deschideți cluburile!!! Nu mi-am educat ficatul să bea acasă”.

Mesajul fabulos scris de un protestatar din București pe o pancartă © FacebookMesajul fabulos scris de un protestatar din București pe o pancartă © Facebook

Nu rata: Cad primele capete în cazul protestelor de la Târgoviște. Protestatar, reținut pentru instigare la violență. Cum arată bărbatul | FOTO

Manifestanții au încălcat carantina de noapte de la ora 20:00, care a intrat în vigoare în weekendul trecut, și au provocat incidente violente în București. În urma scenelor teribile, 12 jandarmi au fost răniți și au fost reținute aproape 200 de persoane.

Colonelul Ionel-Cătălin Stegăroiu a declarat în cadrul conferinței de presă de azi, că “odată cu intervenția poliției, toți aceștia (n.r.: protestatarii) au devenit violenți și au început să arunce cu pietre”. Directorul general al Jandarmeriei București și-a felicitat colegii pentru “calmul” și “profesionalismul” de care au dat dovadă în timpul confruntărilor.

Citește și: Profeția uluitoare a lui Carmen Harra, după protestele din București: “Vor duce la căderea conducerii, plecarea lui Arafat”

Sursa foto: Inquam Photos / Bogdan Buda & Facebook

Citeste articolul pe Cancan