duminică 16 ianuarie 11:17 PM

Abonare la google news

Mesajul emoționant transmis de Gina Pistol, cu fiica ei, Josephine, în brațe: ”Te privesc și mă întreb…”


Pe rețelele de socializare, Gina Pistol a postat o imagine în care apare în timp ce o ține în brațe pe fiica ei, Josephine. Într-un cadru de vis, la apus, Gina Pistol a simțit că trebuie să noteze, în dreptul fotografiei, un mesaj extrem de emoționant.


Gina Pistol este o mămică extrem de fericită. În urmă cu zece luni, ea și partenerul ei de viață, Smiley, au devenit părinți pentru prima oară. Vedeta Antenei 1 și celebrul cântăreț care lucrează la postul concurent, Pro TV, formează unul dintre cele mai apreciate și îndrăgite cupluri din showbizul românesc. Cei doi își țin la curent urmăritorii de pe rețelele de socializare cu cele mai noi detalii din viața de familie. De asemenea, postează imagini pe internet care sunt extrem de apreciate de prietenii virtuali.

Astăzi, Gina Pistol a postat o imagine în care apare alături de fiica ei, Josephine. Prezentatoarea TV privește apusul cu micuța ei în brațe. În dreptul fotografiei, Ginuța a postat și câteva rânduri extrem de emoționante, fiind vorba despre câteva versuri ale melodiei ”My personal sunset”.

”Dacă sunt sincer / Mereu mă trezesc încercând să mă regăsesc / Nu sunt încrezător zilnic / Așa că sper să însemne mult atunci când spun ”Te iubesc” / Mă lupt cu sentimente de nesiguranță / Dar nu le voi proiecta prin tine / Nu îți voi arăta / Cum să mă faci să mă iubesc / Îți cer doar să mă iubești așa cum o faci / Sincer / Sunt obsedat de cer / Dar te privesc și mă întreb cât de mulțumit trebuie să se simtă Dumnezeu / Când a pictat ceva mult mai frumos decât apusurile”, a scris Gina Pistol pe Instagram.

Vezi și MESAJUL ASCUNS DIN VERSURI! CE SPUNE SMILEY DESPRE GINA PISTOL ȘI LAURA COSOI ÎN VERSURILE NOII LUI MELODII, „NU MAI EXISTĂ DUP-AIA”

Sursă foto: Instagram Gina Pistol

Vezi și A COSTAT 300.000 DE EURO! IREAL CUM ARATĂ VILA DIN CERNICA ÎN CARE LOCUIESC SMILEY ȘI GINA PISTOL

Smiley și Gina Pistol, o familie de vis

De-a lungul timpului Smiley și Gina Pistol au fost extrem de discreți cu relația lor și au ținut-o departe de ochii curioșilor și aceeași rețetă pare că o aplică și în cazul micuței Josephine.  Deși cei doi postează în mediul online imagini cu ei, în diferite momente ale zilei, atât Gina Pistol, cât și Smiley preferă să nu dezvăluie chipul micuței. Chiar dacă urmăritorii de pe rețelele de socializare sunt extrem de curioși de cum arată fetița lor, Josephine, cei doi preferă să nu „dezvăluie misterul” în acest moment. Mai mult decât atât, Gina Pistol a răspuns curiozității tuturor și a făcut câteva precizări pe această temă. Vedeta a mărturisit că, pentru moment, nu consideră că ar trebui să facă acest lucru.

Sursă foto: captură video Youtube, Instagram Gina Pistol

Cancan.ro