joi 28 octombrie 7:11 PM

Abonare la google news

Mesajul disperat al unui medic care a văzut mii de cazuri grave de COVID: Dacă aveţi încă părinţi, vaccinaţi-i


  • În judeţul Sibiu, de la debutul pandemiei şi până în prezent au fost confirmate 36.213 persoane cu COVID-19, iar 1.328 de persoane au decedat.
  • Conf. dr. Victoria Bîrluţiu, medicul şef al Secţiei de Boli Infecţioase din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu, a avut un mesaj dur şi disperat către cei care încă nu s-au vaccinat.
  • De la debutul campaniei de vaccinare şi până în prezent, la nivelul judeţului Sibiu s-au administrat 309.138 doze de vaccin împotriva SARS-CoV-2.

Medicul şef al Secţiei de Boli Infecţioase din Sibiu, Victoria Bîrluţiu, are un mesaj disperat, în care îi roagă pe oameni să se vaccineze pentru a reuşi să depăşim pandemia. Mesajul medicului se adresează celor care „încă au părinţi”, dar şi celor care îşi doresc să nu îşi lase copiii orfani.


Conf. dr. Victoria Bîrluţiu, medicul şef al Secţiei de Boli Infecţioase din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu, a avut un mesaj dur şi disperat către cei care încă nu s-au vaccinat.

În județul Sibiu s-au administrat în total 309.138 doze de vaccin

„Trăim în România, o ţară europeană, o ţară educată ce priveşte spre Europa şi se vaccinează. Dacă aveţi încă părinţi, vă rog vaccinaţi-i. Dacă vreţi copiii voştri să aibă doi părinţi, vaccinaţi-vă! Numai aşa vom putea depăşi momentele grave prin care trecem. Credeţi-mă că e nevoie ca toţi să înţelegeţi mesajul! Vaccinaţi-vă!”, spune medicul sibian.

În judeţul Sibiu, de la debutul pandemiei şi până în prezent au fost confirmate 36.213 persoane cu COVID-19, iar 1.328 de persoane au decedat.

De la debutul campaniei de vaccinare şi până în prezent, la nivelul judeţului Sibiu s-au administrat 309.138 doze de vaccin împotriva SARS-CoV-2. Până la momentul de faţă au fost imunizate, în total, 162.660 persoane cu prima doză de vaccin, 125.677 persoane cu cea de-a doua doză şi 20.800 persoane cu cea de-a treia doză.

Urmăriți Aleph News pe Facebook, Twitter, Youtube și Instagram!
Alephnews.ro