vineri 3 decembrie 12:25 PM

Abonare la google news

Mesaj tranșant al lui Cârțu pentru jucătorii Craiovei: ”Am fi niște fraieri să pierdem trofeul!”


Universitatea Craiova s-a calificat în semifinalele Cupei României, iar președintele Sorin Cârțu a avut un mesaj tranșant pentru jucătorii antrenați de Reghecampf. Cârțu pune presiune și spune că este de datoria echipei în acest moment să își apere trofeul cucerit în stagiunea precedentă.


Presiune în Bănie după calificarea în semifinalele Cupei! Mesaj tranșant al lui Cârțu pentru jucătorii Craiovei

Universitatea Craiova s-a impus fără prea mari probleme în duelul din Cupa României cu CSO Filiași, scor 3-0, iar Sorin Cârțu a avut un mesaj tranșant pentru jucătorii antrenați de Reghecampf.
În urma succesului de joi seară, Craiova a obținut ultimul bilet pentru semifinalele competiției. Formația din Bănie este deținătoarea trofeului și este, de asemenea, cea mai bine cotată echipă rămasă în competiție în acest sezon.
Sepsi, FC Voluntari și FC Argeș sunt celelalte 3 echipe calificate în semifinalele Cupei României.
În acest context, Sorin Cârțu a avut un mesaj mobilizator pentru fotbaliștii lui Reghecampf:

Sunt adversari pe care putem să îi depășim, nu sunt de neînvins. Dar fiecare dintre cele patru echipe are speranțe pentru calificarea în finală. Până la urmă mai bine e să ai semifinala cu un adversar mai dificil dintre cei trei că ai două manșe și ce ratezi în prima poți să repari în a doua. Așa, la finală, e care pe care. Poți să prinzi o zi mai proastă. În orice caz, e un obiectiv care se poate realiza, suntem aproape de el și am fi fraieri să îl pierdem. O văd puternică și pe Sepsi. Și FC Argeș e. Vine și iarna, fiecare se gândește la obiectivul ăsta, poți să îți îmbunătățești lotul”, a spus președintele Universității Craiova.

Semifinalele Cupei României, pentru care va fi organizată o tragere la sorți separată, se vor disputa în primăvară. Manșa tur se joacă pe 20 aprilie 2022, returul pe 11 mai.

Universitatea Craiova se teme că ar putea pierde play-off-ul în Liga I

În ceea ce privește lupta din Liga I, Sorin Cârțu nu mai este la fel de optimist. Universitatea Craiova vine după trei eșecuri consecutive în campionat și în acest moment este la 17 puncte în spatele liderului CFR Cluj. 28 de puncte au oltenii, cu unul mai mult decât FC Argeș, ocupanta primului loc din afara play-off-ului.
În acest context, titlul pare un obiectiv nerealist în acest sezon, spune Sorin Cârțu:

E o concluzie realistă. Am văzut și eu multe situații în fotbal și sunt multe înfrângeri. Poate să fie și o stare a adversarilor, dar dacă merg în ritmul ăsta e greu să îi mai ajungi. Până la urmă trebuie în primul rând să ne vedem în play-off, pentru că la starea de acum te gândești și la alte nefăcute”, a mai spus oficialul clubului din Bănie, la Digi Sport.

Playsport.ro