vineri 3 decembrie 10:35 AM

Abonare la google news

Mesaj sfâșietor al fiicei lui Ilie Năstase, care a trecut prin clipe crunte în spital. ”Te iubesc și abia aștept…”


Alessia Năstase, fata celebrului Ilie Năstase și a Amaliei, se află la mare distanță de casă, fiind plecată la studii în străinătate. Tânăra comunică des cu tatăl ei și a fost extrem de afectată în momentul în care fostul lider ATP a suferit de Covid-19. Ea și-ar fi să poată fi aproape de tatăl ei în momentele grele prin care acesta a trecut, însă acest lucru a fost imposibil. Astfel că a promis că va reveni în țară de sărbători pentru a recupera timpul pierdut.


Fata cea mare a lui Ilie Năstase, mesaj emoționant în direct

Ilie Năstase este mândru nevoie-mare de fiica sa cea mare, Alessia, pe care o are din căsnicia cu Amalia. Tânăra a finalizat liceul, a luat Bacalaureatul cu brio, iar apoi a intrat la o facultate de design renumită din Paris, Parsons, unde a primit o bursă.

În primă fază, Alessia și-a dorit inițial o carieră în tenis, dar a ales meargă pe calea artelor.

Tânăra s-a adaptat foarte bine la Paris, dar o apasă dorul de casă. Și mai tare o doare că nu i-a putut fi alături tatălui ei atunci când a trecut prin clipe cumplite din cauza virusului care a răpus peste cinci milioane de oameni din întreaga lume.

”Îmi este foarte dor”

Ioana Simion a povestit că Ilie Năstase a dezvoltat o formă severă a virusului SARS-CoV-2. Fostul mare tenismen a fost conectat și la aparate. Scopul nu a fost acela de a primi oxigen, ci de a i se monitoriza pulsul. Femeia s-a asigurat că lui ”Nasty” nu îi lipsește nimic în perioada petrecută la spital. Totuși, fiica lui Năstase nu își va găsi liniștea până când nu își va strânge tatăl în brațe.

Alessia a vorbit, într-o intervenție la emisiunea „La Măruță”, despre cât de greu i-a fost în tot acest timp, dar și despre planurile ei de viitor.

Bună! Mă numesc Alessia Năstase, am 18 ani și sunt din București. Acum câteva luni am plecat la Paris, la facultate, la Parsons, și mă specializez în domeniul de art, media and technology, dar de când m-am mutat aici îmi este foarte dor de România și încerc să o aduc în fiecare lucrare a mea.

Îmi este dor de România pentru că acolo îmi este familia, acolo îmi sunt toți prietenii și, mai mult de atât, acolo am copilărit. Și acolo mă simt acasă. La mulți ani, România! Te iubesc și de-abia aștept să mă întorc de sărbători.”, a spus Alessia Năstase pentru sursa anterior citată.

Chiar dacă se află la două mii de kilometri distanță de Capitală, Alessia are o relație specială cu Ilie Năstase. Ea chiar și-a făcut un tatuaj care îl reprezintă pe celebrul ei tată, în timp ce avea o rachetă de tenis într-o mână și o umbrelă în cealaltă mână.

Playsport.ro