duminică 17 octombrie 7:24 PM

Abonare la google news

Mesaj RUNE pe ZODII 18-24 octombrie 2021. Noutati de la pietrele mistice!

Mesaj RUNE pe ZODII 18-24 octombrie 2021. Etalarea si interpretarea runelor este una din cele mai vechi forme de divinatie disponibile si in zilele noastre. Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta sfaturi profunde.


Runele au radacini in istoria antica, din vremurile triburilor nordice si germanice, scandinave si englezesti. Pe vremuri erau folosite in special pentru scriere dar si pentru scopuri de magie. S-au gasit inscriptii runice vechi pe bijuterii, arme si obiecte uzuale din secolul al 3 lea, dar multi experti sunt de acord ca au existat cu mult inainte.

Horoscop rune Mihai Voropchievici 18-24 octombrie 2021. Zodia pentru care runa Vunjo aduce toate bunătăţile
„Runa” inseamna, pur si simplu, mister, secret sau soapta.
Fiecare runa este un semn sacru cu puteri magice ce este conectat cu o putere mai mare.


Cu ajutorul runelor, primim o intelegere mai profunda a situatiilor, o predispozitie  sau o forma de raspuns la o intrebare. Runele nu iti spun exact ce sa faci cu viata ta, insa iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas. Viitorul nu este ceva fix – fiecare om are puterea divina sa isi construiasca propriile cai.

Horoscop karmic noiembrie 2021. Zodiile de foc sunt pe karmă pozitivă
Runele sunt 24 caractere magice cu alfabetul runic german, facute din piatra sau lemn, ce au origini antice si dateaza din vremurile triburilor nordice si germanice. Fiecare runa are un nume si este asociata cu o anumita zeitate, obiect sau fenomen. Erau folosite pentru decorarea armelor, ustensilelor, bijuteriilor sau erau amplasate la intrarea caselor. Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic.
ETALARE RUNE PENTRU BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
Runa etalata – TEIWAZ (cu fata in sus). Runa indica faptul ca acum poate fi timpul sa te ridici drepti pentru tine insuti si sa aperi in ceea ce crezi. Ajuta-i pe altii care sunt prea slabi sa isi urmeze calea singuri dar nu te lasa distras de cei care doresc sa iti controleze cararea ta.

Mesaj RUNE pe ZODII  PENTRU TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Runa etalata – Uruz: Aceasta runa poate transmite mesajul unui abuz de putere. Fie cineva te subjuga, fie tu esti cel care domina. Daca esti atlet, atentie la rutina zilnica pentru a evita accidentarile. Daca esti angrenat intr-o competitie, nu iti pune piedici singur.

Mesaj RUNE pe ZODII  PENTRU GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Runa etalata – ANSUZ (cu fata in jos). Ansuz arata ca este posibil sa ai in fata o calatorie care nu da roadele dorite si ca ai putea fi la dispozitia cuiva si a intereselor sale. Liniile de comunicare par blocate, deci asigura-te ca informatiile importante sunt primite si trimise corect, pentru ca documente pot disparea. Fii atent si asculta intrebarile ce ti se pun. Raspunde la ce esti intrebat in loc sa raspunzi doar la cele la care stii raspunsul. Cuvantul, atat scris cat si vorbit, este important acum.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

Romaniatv.net


Stirile.eu