Abonare la google news

Merită Olimpiu Moruțan 10 milioane de euro? Dan Alexa și Dinu Gheorghe au dat verdictul. „Nu e un preț corect!”

Gigi Becali solicită 10 milioane de euro pentru un viitor transfer al lui Olimpiu Moruțan, dar Dan Alexa și Dinu Gheorghe nu cred că acesta este prețul corect pentru internaționalul român.

Olimpiu Moruțan s-a aflat pe lista de transferuri a celor de la Galatasaray, dar turcii au refuzat să achite cele 10 milioane de euro solicitate de către Gigi Becali, ci au oferit 7 milioane de euro, conform informațiilor dezvăluite de ProSport.

Dan Alexa și Dinu Gheorghe au vorbit despre situația lui Olimpiu Moruțan, iar cei doi sunt de părere că fotbalistul nu se află într-un mediu care să îl lase să se dezvolte.

Dan Alexa și Dinu Gheorghe nu cred că Olimpiu Moruțan valorează 10 milioane de euro

Cei doi au ajuns la concluzia că FCSB nu îl poate vinde pe Olimpiu Moruțan cu 10 milioane de euro deoarece gruparea roș-albastră nu a mai jucat în cupele europene, iar fotbalistul nu a evoluat pentru echipa națională a României ca să iasă în evidență. Totodată, Dinu Vamă este de părere că Olimpiu Moruțan nu este constant.

„Moruțan e un jucător sclipitor, poate face diferența, dar pentru niște milioane trebuie să ai meciuri la națională, în cupele europene. Nu știu dacă face banii ăștia. Îmi e greu să cred că cineva poate da atâția bani pe un jucător care joacă în Conference League. La Man a fost diferit, a fost decisiv în majoritatea meciurilor”, a spus Dan Alexa pentru ProSport LIVE.

„Moruțan nu are un preț corect. Nu are meciuri la echipa națională, FCSB nu joacă în cupele europene, nu a prins un turneu final cum a prins Man. Din sclipirile astea… Are câte o execuție la 2-3 meciuri, apoi dispare, nu ajută echipa. E greu de făcut un preț pentru el. Cine îl va lua, atunci îl va lua pentru talentul lui. Dacă o să fie pregătit într-un mediu profesionist, atunci poate costa câteva milioane”, a spus și Dinu Gheorghe pentru ProSport LIVE.

Citeste articolul pe ProSport