duminică 17 octombrie 7:30 PM

Abonare la google news

MERCUR RETROGRAD se incheie! Noutati pentru zodii aduse de MERCUR direct in Balanta!


Mercur direct incepand din 18 octombrie, in Balanta, unde va sta pana in noiembrie, cand se va muta in Scorpion.


Oamenii nu sunt mari amatori ai tranzitului Mercur retrograd, desi ele sunt dese anual si ar trebui sa ne obisnuim cu ele pentru ca ofera mari oportunitati de crestere personala. Ne bucuram ca vom reveni la normal si totul va fi mult mai usor cu comunicarea, gandirea, calatoriile, vom scapa de unele tensiuni si sincope in exprimare in relatii.

Mercur post-retrograd este o perioada de calmare, in care, daca ceva a atins un varf de confuzie, de conflict, de neclaritate de gandire, de acum incolo se produce o scadere a acestei intensitati.

Horoscop Mariana Sârbu. Trei zodii care vor trece prin mari cumpene până la sfârşitul lunii

Este o perioada excelenta sa reflectam, sa adunam bucatile sfaramate daca am avut asa ceva pe perioada retrograda si apoi sa ne aliniem cu ce ne serveste cel mai bine Sinele inalt. Pentru ca retrogradele sunt perioade de crestere, avem nevoie de post-retrograd pentru a sintetiza ce am invatat. Sau poate ca nu avem nevoie sa schimbam nimic. Insa uneori, doar a te mentine pe linia pe care esti poate fi cel mai dificil lucru. Retrogradele ne arata unde avem de muncit cu noi pe interior, apoi avem de planificat pasii urmatori in exterior.

Horoscop karmic noiembrie 2021. Zodiile de foc sunt pe karmă pozitivă

Mercur DIRECT in Balanta pentru: BERBEC
Mercur revine direct dupa un ciclu de trei saptamani de tranzit retrograd. Da, exista si notiunea de prea multa informatie care duce la erori si asta se poate intampla acum daca fortam luarea de decizii. Vei ajunge la un sens mai clar cu privire la ce vrei sa faci in continuare si unde vrei sa mergi, in special intr-o relatie intima sau in legatura cu finantele. Cumva ceva ti s-a clarificat in acest tranzit retrograd. Un aspect complicat incepe sa devina mai simplu. Unele planuri pe care le-ai facut in ultimul timp iti pot parea mai putin importante sau chiar inutile.

NOU! Etalare zilnica RUNE mistice pe ZODII. Mesaje din magia supranaturalului AICI!

Mercur DIRECT in Balanta pentru: TAUR
Mercur isi incheie ultimul ciclu retrograd al anului iar in urmatoarea perioada vei capata mai multa claritate in anumite domenii ale vietii tale, in special in ceea ce priveste relatiile. Banii sau aspecte ce tin de proprietate vor avea parte si ele de o clarificare. Fii rabdator pentru ca probleme recente incep sa se lumineze si simplifice in perioada urmatoare. Comunicarea cu partenerii si intelegerea exacta unde se situeaza celalalt in raport cu tine si cu diverse aspecte comune va fi mult mai confortabila acum. Incet dar sigur lucrurile se indreapta.

NOU! Etalare zilnica RUNE mistice pe ZODII. Mesaje din magia supranaturalului AICI!

Mercur DIRECT in Balanta pentru: GEMENI
Mercur, coordonatorul tau, revine in miscare directa dupa ultimul tranzit retrograd iar tu vei vedea cum unele planuri sau proiecte ce au stat pe loc incep sa avanseze in urmatoarea saptamana. Desi inca e bine sa fii atent si prudent cu comunicarea si sa fii cu ochii vigilenti pe detalii care pot fi scapate din vedere, totusi mai multa claritate se indreapta spre tine in special pe zona muncii si a sanatatii. Nu toate informatiile iti sunt disponibile la acest moment insa se curata unele turbulente si se simte bine pentru tine. Fiind inca o perioada de tranzitie, conserva-ti energia si ia decizii mai tarziu, cand Mercur va intra in Scorpion.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

 

Romaniatv.net