sâmbătă 20 noiembrie 9:26 PM

Abonare la google news

Meme Stoica, mesaj clar pentru fotbaliștii de la FCSB. „Să-și caute alte meserii dacă îi afectează criticile!” Ce se întâmplă cu Budescu + Iulian Cristea, luat în vizor de managerul general

Meme Stoica, managerul general al celor de al FCSB, a ținut să le transmită un mesaj clar fotbaliștilor care sunt afectați de faptul că Gigi Becali îi critică.


Oficialul vicecampioanei României este de părere că la FCSB nu au ce căuta fotbaliștii care sunt intimidați de faptul că Gigi Becali iese la TV și îi critică.

Acesta le transmite jucătorilor lui Toni Petrea că la FCSB este presiune mare și ar trebui să își caute alte meserii dacă îi afectează criticile.


Meme Stoica, mesaj clar pentru fotbaliștii de la FCSB

Meme Stoica a ținut să transmită că Constantin Budescu nu are nicio problemă că Gigi Becali l-a desființat la TV. Asta nu e tot! Oficialul vicecampioanei României a avut un mesaj și pentru Iulian Cristea, un alt fotbalist de la FCSB care a avut probleme cu latifundiarul din Pipera.

„I-a criticat în public mereu, nu numai acum. Bineînţeles că e o problemă. Dacă jucătorii nu pot evolua la cei mai buni parametri pentru că-i critică Gigi, au o problemă. Înseamnă că n-au ce căuta la FCSB. La noi e presiune mare. Dacă tu crezi că Budescu e afectat de criticile lui Gigi, te înşeli amarnic. Să se ducă să-şi caute alte meserii dacă îi afectează criticile. Care-i problema?

Edi a fost deranjat că Gigi a avut nişte remarci acide la adresa jocului. Pe mine m-a făcut praf de multe ori. Eram vinovat că n-au venit Deac, Burcă.  Dacă Cristea e marcat de o delcaraţie a lui Gigi Becali, n-are ce să caute, serios că nu are ce să caute”, a spus Mihai Stoica, la Telekom Sport.

Vreau golazo, nu circăraie! La Budescu mă refer, da! Ați văzut asta la Messi? Ați văzut asta la Cristiano Ronaldo? Călcâie, exterioare? Să joace numai așa? Nu cred. Nu se joacă așa dacă vrei să câștigi un meci. Trebuie să fii mereu serios, să nu-ți iei adversarul de sus – Gigi Becali

Prosport.ro


Stirile.eu