duminică 21 noiembrie 12:00 AM

Abonare la google news

Meme Stoica a răbufnit la adresa lui Constantin Budescu. „Eram de tot râsul! Aici nu are dreptate!”

Meme Stoica a răbufnit la adresa lui Constantin Budescu, fotbalistul de care Gigi Becali vrea să scape cât mai repede.


Managerul general al vicecampioanei României a vorbit despre prestațiile lui Constantin Budescu în tricoul „roș-albastru” și a explicat unde a greșit fotbalistul care ar fi trebuit să facă spectacol la FCSB.

Oficialul echipei finanțate de Gigi Becali și-a adus aminte de o reacție a mijlocașului în vârstă de 32 de ani de la partida câștigată de FCSB cu Farul Constanța, atunci când Budescu și-a chemat coechipierii în careul rivalilor pentru o lovitură liberă. În momentul în care colegii săi nu i-au respectat indicațiile, Budi a început să înjure.


Meme Stoica a răbufnit la adresa lui Constantin Budescu

Meme Stoica a răbufnit și a explicat că a existat o fază în care Constantin Budescu putea să pună în pericol poarta lui Andrei Vlad și la meciul cu Academica Clinceni.

Să-i explic eu lui Budescu, că n-am ştiut de asta. Am ştiut doar de meciul cu Clinceni, când a executat un corner şi era să iasă un contraatac şi să facem 3-3 cu Clinceni, eram de tot râsul. Aici Budescu nu are dreptate. Mingea trebuia ţinută, să nu riscăm să luăm gol”, a spus Mihai Stoica, la Telekom Sport.

Constantin Budescu, desființat de Gigi Becali

Nu doar Meme Stoica l-a criticat pe Constantin Budescu. Gigi Becali l-a desființat în nenumărate rânduri pe internaționalul român și chiar a transmis că e pregătit să îl dea afară.

Budescu e prietenul meu. Deci aşa încep… Este prietenul meu. Asta nu înseamnă că vii la FCSB… atunci să facem concurs de exterioare şi să fie el primul. Nu merge aşa. Dacă se apucă să joace serios, bine. Dacă nu, la revedere. Bă, nu-i problemă Budescu. Budescu mai are 4 luni de contract, îi dau băiatului banii, mă ţin de cuvânt şi cu asta basta”, a spus Gigi Becali

Prosport.ro


Stirile.eu