14 iulie 7:06 PM

Abonare la google news

Meme Stoica a anunțat pe ce stadion vrea să joace FCSB. ”Am făcut cerere deja”

Noul sezon din Liga 1 este foarte aproape de start. FCSB este una dintre echipele de top ale fotbalului românesc în ciuda lipsei performanțelor din ultimii ani. În ultimele sezoane Arena Națională a găzduit meciurile de ”acasă” ale FCSB-ului. Se pare că în noul sezon situația s-ar putea schimba. Meme Stoica a anunțat pe ce stadion vrea să joace FCSB. ”Am făcut cerere deja”

În ultimele sezoane FCSB nu a mai avut rezultate deosebite în Liga 1 dar nici în cupele europene. Echipa a rămas totuși foarte iubită, având mulți fani în toată România. În urma scandalului pornit între FCSB și CSA Steaua, echipa lui Gigi Becali s-a văzut nevoită în ultimii ani să joace meciurile de ”acasă” pe diferite stadioane. În ultimele sezoane FCSB a jucat preponderent pe Arena Națională din București.

După construirea noilor stadioane din Ghencea și de la ”Arcul de Triumf ”, conducerea FCSB-ului și-a arătat interesul pentru ca echipa să joace pe aceste arene. Cum disputa dintre Gigi Becali și clubul armatei CSA Steaua este departe de a se fi încheiat, varianta stadionului din Ghencea este puțin plauzibilă.

FCSB vrea să joace pe noua arenă ”Arcul de Triumf ”

Situația privind stadionul pe care FCSB va evolua în noul sezon nu este clară, Mihai Stoica, managerul general al echipei a adus câteva lămuriri în cadrul unei conferințe de presă. Stoica nu a uitat de conflictul clubului pe care îl reprezintă cu oamenii din cadrul CSA Steaua. Managerul FCSB-ului nu și-a putut ascunde indignarea față de situația noii arene din Ghencea care a fost construită din bani publici.

Să jucăm în Bucureşti, să nu mergem să jucăm la Giurgiu. Dacă înainte eram goniţi că jucau mii de copii pe cel mai mare stadion al ţării, probabil acum vom fi alungaţi că se joacă Dota 2. Am făcut cerere la Arc să jucăm, n-am făcut la Ghencea.

Este jenant, este strigător la cer să mergem în continuare cu acest nonsens. Tocmai s-a întâmplat că a pierdut un pilot lada cu scule din avion.

Nu e OK, armata trebuie să facă altceva. Eu am refuzat să semnez petiţia că dacă suntem de acord să se dea foc la bani în continuare, să fie plătiţi cu mii de euro Chipirliu şi Pacionel.

Vrem să jucăm în Bucureşti, suntem o echipă cu sediul în Bucureşti. Nea Talpan spunea să suntem din Berceni. Există cartier Berceni în Bucureşti. Eu îmi doresc să jucăm la Arc. Sunt foarte mari probleme cu accesul spectatorilor pe stadion. Dacă vin 2.000 de spectatori pe 8.000 de scaune e altfel, dacă vin pe 55.000 de locuri nu se vede bine”, a declarat Mihai Stoica.

 

Citeste articolul pe PlaySport