miercuri 13 octombrie 1:30 PM

Abonare la google news

Medic şocat de răspunsul taximetristului căruia i-a cerut să-şi pună masca

Medic şocat de răspunsul taximetristului căruia i-a cerut să-şi pună masca. Egri Eduard este specialist în medicină de familie şi a fost şocat de ceea ce i s-a întamplat colegei sale.


Medic şocat de răspunsul taximetristului căruia i-a cerut să-şi pună masca

Dr.Eduard a povestit pe reţelele de socializare că o doctoriţă i-a cerut unui taximetrist din Sibiu să îşi pună masca de protecţie, însă răspunsul primit de colega sa a fost unul halucinant.

„O doamnă doctor se urcă azi în taxi în Sibiu (oraşul bunelor maniere) şi îi spune taximetristului:


– ‘Vă rog să vă puneţi masca’.
– ‘Da’ ce, îţi este frică de moarte?’, îi răspunde acesta ironic, nonşalant şi la persoana întâi.

Mă întreb ce scandal ar fi făcut taximetristul dacă ar fi fost internat şi ar fi primit un astfel de răspuns de la un medic. Exact aici suntem”, a scris medicul pe reţelele de socializare.

Incidentul a avut loc marţi, 12 octombrie, în ziua în care Grupul de Comunicare Strategică a anunţat 16.743 de noi cazuri de infectare cu coronavirus, acesta este cel mai mare număr de infectări înregistrat în România de la începutul pandemiei. În ultimele 24 de ore, 442 de persoane au decedat, fiind depăşit numărul de 40.000 de decese. La ATI sunt internaţi 1.667 de pacienţi cu COVID-19. 428 de copii cu COVID-19 sunt în spital, 39 dintre ei fiind la ATI.

Până marţi, 12 octombrie, pe teritoriul României au fost înregistrate 1.382.531 de cazuri de infectare cu noul coronavirus (COVID – 19), dintre care 4.205 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare.

Citeşte şi Ilfov ar putea intra în carantină, după ce rata de infectare a ajuns la 15 la mie. Autorităţile cer ca TOATE şcolile din judeţ să fie închise

Rata de infectare creşte în Bucureşti la peste 15 la mia de locuitori

Rata de infectare a trecut de 15 în Bucureşti, anunţă Prefectura Capitalei pe site. Potrivit Direcţiei de Sănătate Publică Bucureşti, incidenţa cumulată a cazurilor de COVID-19 a ajuns la 15,1 la mie. Marţi a fost 14,71 la mie.

Autorităţile fac eforturi pentru suplimentarea numărului de paturi, astfel încât unităţile medicale să poată face faţă numărului mare de pacienţi. Cea mai rată de infectare este în Sectorul 1, 17.29, pe locul 2 fiind Sectorul 6, cu 16,09. În Sectorul 2, rata de incidenţă este 15,58, în sectorul 3 – 12,54, în sectorul 4 -15, 50, iar în Sectorul 5 – 15,58.

Citeşte şi Dr. Adrian Marinescu: „Cred că sărbătorile din această iarnă vor fi liniştite”

Romaniatv.net


Stirile.eu