duminică 5 septembrie 11:06 AM

Abonare la google news

Meciul România – Liechtenstein se joacă și la pariuri: 4 vatiante de profit pregătite pe „Național Arena” »»


Duminică de la ora 21:45, pe „Național Arena”, va avea loc România – Liechtenstein, partida urmând a se disputa în cadrul etapei cu numărul 5 Grupa J din cadrul preliminariilor Campionatului Mondial 2022 din Qatar.


Moralul în vestiarul „tricolorilor” este la cote înalte după victoria de la mijlocul acestei săptămâni de pe stadionul „Laugardalsvollur” din, cu Islanda, scor 2-0. La Reykjavik, elevii lui Mirel Rădoi au câştigat prin golurile marcate de Dennis Man (min. 47) şi Nicolae Stanciu (min. 83).

Cu două victorii și două eșecuri, România se află pe locul 4, grupa fiind condusă de Armenia (10 puncte), podiumul fiind completat de Germania (9 puncte) și Macedonia de Nord (7 puncte).

Adversara „tricolorilor”, Liechtenstein, încheie Grupa J, fără niciun punct, având patru eșecuri din tot atâtea posibile și un golaveraj de 1-12.

Chiar dacă selecționerul Mirel Rădoi se confruntă cu anumite probleme de lot, Denis Alibec părăsind cantonamentul după accidentarea din Islanda, la fel ca și Dorin Rotariu, mijlocașul fiind depistat pozitiv cu COVID-19, România are forța de a se impune de o manieră clară în fața unui adversar  inferior valoric din toate punctele de vedere.

Vă reamintim că va fi pentru prima dată după 22 de ani când cele două reprezentative se vor afla din nou față în față. Toate cele patru directe all-time au fost tranșate de „tricolori” în favoarea lor, golaverajul fiind de 26-1.

România – Liechtenstein, meci contând pentru runda a 5-a Grupa J din cadrul preliminariilor Cupei Mondiale 2022, va începe la ora 21:45 și va fi transmis în direct de Pro Tv.

Pariuri România – Liechtenstein
România, peste 1.5 goluri marcate în repriza a doua- cota 1.47
România câștigă la zero – cota 1.52
România, peste 3.5 cornere prima repriză – cota 1.82
Liechtenstein, mai multe cartonașe – cota 1.65

Echipe probabile România – Liechtenstein:
România: Niță – Manea, Chiricheș. Nedelcearu, Camora – Stanciu, R. Marin, Cicâldău-  Man, Markovic, I. Hagi
Selecționer: Mirel Rădoi
Liechtenstein: Buchel- Wolfinger, Malin, Kaufmann, Hofer, Goppel- Frick, Frommelt, Hasler- Sele, Frick
Selecționer: Martin Stocklasa

Cancan.ro