marți 18 ianuarie 11:43 PM

Abonare la google news

Maya Marcu a avut o apariție de senzație în Capitală!


Maya Marcu, „sexy-patroneasa” MedLife, a avut o apariție de senzație la o întâlnire cu o amică. “Regina selfie-urilor din lumea bună”, așa cum mai este cunoscută, s-a îmbrăcat foarte elegant, iar decolteul gigantic a fost, de data aceasta, acoperit de o haină de blană. CANCAN.RO vă prezintă fotografii exclusive! 


Luxul și opulența sunt două dintre cuvintele care pot fi asociate ușor cu Maya Marcu! „Sexy-patroneasa” ne-a obișnuit ca, de-a lungul timpului, să aibă ținute impecabile, de mii de euro, chiar și atunci când își facea apariția în cele mai banale locuri.

Imaginile surprinse de paparazzii CANCAN.RO stau mărturie că, indiferent de anotimp, Maya Marcu este o prezență greu de ignorat!

(VEZI ȘI: „SEXY-PATRONEASA” MAYA MARCU ARE CEL MAI MARE BUST DIN „LUMEA BUNĂ” A CAPITALEI)

S-a întâlnit cu o prietenă și s-a relaxat

Serile trecute, alături de o bună prietenă, din câte se pare, Maya Marcu a apărut într-un restaurant cu „ștaif” din Capitală. Compania plăcută, precum și atmosfera relaxantă au reușit să-i pună „sexy-patronesei” zâmbetul pe buze. Nici măcar la plecare nu a renunțat la el!

Maya Marcu se îndreaptă spre mașină/ Sursă foto: CANCAN.RO

Îmbrăcată într-o haină de blană, lungă, în nuanțe de gri cu alb, „sexy-patroneasa” MedLife a făcut și de această dată impresie. Privirile trecătorilor s-au îndreptat către ea, dar și către prietena ei, care, la prima vedere, părea a-i fi copie fidelă. Haina de blană aproape la fel, dar și podoaba capilară vopsită în aceeași nuanță făceau ca cele două prezențe feminine să fie destul de greu de deosebit.

Oricum ar fi, milionara MedLife a avut, din nou, o apariție răvășitoare în public, grație articolelor vestimentare pentru care a optat.

Povestea de succes a MedLife

Maya Marcu este soţia preşedintelui MedLife, Mihail Marcu, și, în același timp, directoarea de marketing a companiei ce oferă servicii medicale. De altfel, MedLife s-a dezvoltat ca afacere de familie, compania fiind fondată de Mihaela Marcu Cristescu, în 1996, după ce a renunţat la policlinica de stat în care lucra. Ulterior, la creşterea business-ului au contribuit şi fiii acesteia, Mihail şi Nicolae.

Renumit medic pediatru, Mihaela Marcu Cristescu a dus afacerea pe care a pornit de la zero la o cifră de afaceri ce a depăşit 100 de milioane de euro.

(CITEȘTE ȘI: MAYA MARCU I-A SUCIT MINȚILE VÂNZĂTORULUI DE LA TARABĂ)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Cancan.ro