2 iunie 10:06 PM

Abonare la google news

Maurizio Trombetta, propus la FCSB: „E antrenorul potrivit! Nu degeaba a stat la Juventus atâția ani!”

Gabi Mureșan (39 de ani), fost mijlocaș la CFR Cluj și triplu campion al României cu echipa din Gruia, a vorbit în exclusivitate în cadrul emisiunii ProSport Live, despre problema antrenorilor de la FCSB și l-a propus pe Maurizio Trombetta (58 de ani).

Recent, Gigi Becali l-a numit în funcția de antrenor principal pe Dinu Todoran și este bine cunoscută implicarea patronului la echipă.

Mai în glumă, mai în serios, Gabi Mureșan a spus că Maurizio Trombetta ar fi potrivit pentru FCSB, pentru că nu ar accepta ca Gigi Becali să îi facă echipa.

Gabi Mureșan îl propune pe Maurizio Trombetta la FCSB

De asemenea, fostul fotbalist a explicat și de ce nu îl vede pe Dan Petrescu pe banca tehnică a celor de la FCSB.

„Nu vreau să comentez decizia lui Gigi, cred că el știe mai bine ce vrea să facă acolo, dar dacă vrei să faci performanță trebuie să lași antrenorul să își conducă echipa.

Sincer, pe Maurizio Trombetta l-aș vedea potrivit pentru FCSB (n.r. râde). E un antrenor care nu acceptă să vină conducerea să îi spună ce să facă. Omul e profesionist, nu degeaba a stat la Juventus atâția ani.

Pe Dan Petrescu nu l-aș vedea, nu prea are răbdare, e un pic mai nervos. Nu cred că sunt compatibili (n.r. Dan Petrescu și Gigi Becali)”, a spus Gabi Mureșan, la ProSport Live.

În perioada iulie 2014 – iunie 2019, Maurizio Trombetta a făcut parte din staff-ul lui Massimiliano Allegri, la Juventus Torino, echipă alături de care a cucerit cinci titluri de campioană a Italiei.

Acesta a antrenat-o și pe CFR Cluj, în anul 2008, când ardelenii reușeau o victorie în fața Romei, scor 2-1, chiar la debutul în grupele Ligii Campionilor. Italianul a mai antrenat-o în România și pe ASA Târgu Mureș, în 2011, însă doar pentru aproximativ o lună.

Citeste articolul pe ProSport