luni 17 ianuarie 12:33 AM

Abonare la google news

Maurice Munteanu, la pas prin Primăverii, dar cu gândul în altă parte!


Maurice Munteanu nu e activ doar la masa juriului de la „Bravo, ai stil!”, ci și în viața de zi cu zi! Este considerat unul dintre cei mai cunoscuți bloggeri de modă din România, iar asta pare să-i ocupe tot timpul! CANCAN.RO are imagini exclusive cu juratul de la Kanal D în „acțiune”!


Cunoscut pentru modul acid în care face comentarii stilistice, Maurice Munteanu pare să nu se dezică de această „practică” nici atunci când camerele de filmat se sting. Juratul de la „Bravo, ai stil!” a fost surprins, în Capitală, în timp ce părea „capturat” într-o conversație destul de intensă.

Cum l-am surprins pe juratul de la Kanal D

În zona „Primăverii”, îmbrăcat casual, dar aparent „scos din sărite”, așa l-au surprins paparazzii CANCAN.RO pe Maurice Munteanu. Cunoscutul fashion editor părea preocupat din cauza conversației telefonice pe care o purta.

Maurice Munteanu vorbește intens la telefon/ Sursă foto: CANCAN.RO

Preț de câteva minute bune, juratul de la Kanal D s-a plimbat pe alee, dar fără un scop precis. Persoana cu care vorbea la telefon nu părea să înțeleagă total ce are de zis, astfel că Maurice Munteanu a fost nevoit să explice și să tot explice. Nu știm dacă era o discuție despre fashion, sau ceva personal, dar cert e că a fost una care l-a „consumat” destul de mult. Imaginile surprinse de paparazzii CANCAN.RO stau mărturie!

(CITEȘTE ȘI: MOMENT TENSIONAT LA ”BRAVO, AI STIL! CELEBRITIES”. RUXI ȘI MAURICE MUNTEANU AU AJUNS LA CUȚITE)

Legătura neștiută dintre Maurice Munteanu și Maria Câmpina

Pasionat de mistic și spiritualitate, Maurice Munteanu recunoaște că, în trecut, s-a dus la „vrăjitoare”. Nu neapărat că ar fi crezut în practicile lor, ci din pură curiozitate. Maria Câmpina a fost una dintre „vrăjitoarele” celebre la care a apelat, însă nu s-ar fi întâmplat nimic din ce i s-a prezis.

Maurice Munteanu, „fascinat” de vrăjitoare (Foto: Instagram)

„Am fost de două ori la vrăjitoare! Prima dată am fost când aveam vreo 18 sau 19 ani și m-am dus cu o prietenă la o vrăjitoare cunoscută, Maria Câmpina. Și am mai fost la o tarotistă. Pe mine mă fascinează tarotul. De fapt, mă fascinează simbolurile și cred că acesta a fost motivul.

Asta nu înseamnă că cred sau nu știu ce. E o tâmpenie până la urmă! Nu s-a întâmplat, evident, nimic din ce au zis ele! Sunt oameni care susțin că li s-a întâmplat fix ce li s-a prezis, eu nu cred în asta. Pe mine m-a amuzat foarte tare și de asta m-am și dus”, a mărturisit Maurice Munteanu în podcastul „#theXclusive”.

(VEZI ȘI: MAURICE MUNTEANU A PĂRĂSIT PLATOUL EMISIUNII „BRAVO AI STIL” ÎN TIMPUL FILMĂRILOR)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Cancan.ro