Abonare la google news

Matthew McConaughey intră în politică și vizează funcția de guvernator

Celebrul actor Matthew McConaughey, laureat al premiului Oscar, dorește să candideze pentru funcția de guvernator al statului Texas.

Matthew McConaughey a făcut anunțul în cadrul unui podcast, miercuri, intitulat „The Balanced Voice”.

„Mă gândesc cu adevărat la asta. Mă întreb care este rolul meu în calitate de lider…Pentru că mă gândesc că am lucruri de învăţat şi de împărtăşit, dar care este rolul meu? Care este rolul meu în următorul capitol din viaţa mea?”, a spus actorul american, potrivit b1.ro.

Matthew McConaughey, în vârstă de 51 de ani, s-a născut și a crescut în Texas, înainte de a se muta la Los Angeles, pentru a-și urma visul de actor.

Citeste si:  Când ar putea reveni spectatorii pe arenele din România. Eduard Novak: “Am discutat cu Vlad Voiculescu și Răzvan Burleanu!”

Oscar în 2014 pentru rolul din „Dallas Buyers Club”

Starul a câștigat premiul Oscar pentru cel mai bun actor în rol principal, pentru rolul din „Dallas Buyers Club” (2013).

Matthew McConaughey nu este singurul actor care vrea să cocheteze cu politica în SUA.

Ronald Reagen, actor în anii 1950, a avut două mandate de președinte, în timp ce Arnold Schwarzenegger a fost timp de un deceniu guvernatorul statului California.

Printre vedetele care vor să intre în politică se mai numără Dwayne „The Rock” Johnson și Will Smith.

Citeste si:  Birmania: contestaţii masive care atrag admiraţia lumii, dar fără vreun ajutor concret

Matthew McConaughey, profesor universitar

În 2019, actorul Matthew McConaughey a devenit profesor după patru ani în care a fost instructor invitat la Facultatea de Radio-Televiziune-Film a Universității Texas, din Austin.

Actorul premiat cu Oscar a dobândit statut de profesor de specialitate începând din toamnă la Universitatea Texas, ținând cursuri la departamentul Radio-Televiziune-Film. Cursul său include un studiu al peliculelor „Mud” și „The Gentleman”.

Citeste si:  Fratele unuia dintre muncitorii din Oneşti: "Ar fi fost împuşcat din greseală"

McConaughey era deja instructor vizitator al Universității din Austin din 2015.

Universitatea a dat publicității un comunicat potrivit căruia numirea se datorează „activității sale remarcabile ca profesor și mentor”.

Reprezentanții instituției de învățământ texane au arătat că vedeta este respectată pentru „disponibilitatea de a lucra cu studenții în afara sălii de cursuri”.

Citeste articolul pe Gandul

 47 total views