Abonare la google news

Mașina preferată a lui Marius Șumudică. O conduce mereu în România

Marius Șumudică are gusturi scumpe la mașini. Antrenorul are o „iubire” de care nu se desparte atunci când se întoarce în România. El este fan mașini Mercedes.

Mașina preferată a lui Marius Șumudică

Marius Șumudică Mercedes S ClassMarius Șumudică este îndrăgostit de Mercedes S Class

De fiecare dată când este în România, Marius Șumudică se plimbă într-o mașină de aproximativ 50 de mii de euro. Poate fi recunoscut ușor pe străzile din București pentru că are la mași numărul IF 10 SUM. Este evident că mașina ocupă un loc special în inima antrenorului, un loc de nota 10.

Șumi este fanul mașinilor Mercedes. El conduce cu plăcere un S Class cu o putere de 258 CP și o capacitate cilindrică de 2 987 cm3. Mașina arată impecabil și suntem convinși că este dotată cu cele mai bune opțiuni.

Citeste si:  Ce s-a întâmplat de Sărbători în spitalele din România. Beatrice Mahler: „Este un fenomen”

Îi era rușine cu Dacia pe care o conducea când juca la Rapid

Dacă acum se poate lăuda cu venituri impresionante din fotbal și cu mașini de lux, Șumudică nu a condus doar mașini scumpe. Pe vremea când abia intrase la Rapid, „Șumi-Gol” nici nu visa la Mercedes S Class. El avea o Dacie pe care, de rușine, o ascundea înainte de a ajunge la antrenamente.

Mă simțeam foarte stingher. Veneam de la Sportul, unde eram unul dintre cei mai șmecheri din vestiar, nu aveam niciun fel de problemă, eram golgheterul echipei. Când am ajuns la Rapid și când vedeam că Iulian Chiriță, căpitanul Rapidului pe vremea aia, avea un BMW, îmi lăsam Dacia sub Podul Grant. Mi-a fost rușine să vin, am lăsat mașina și am luat-o pe jos până la Giulești. Chiriță m-a luat sub aripa lui. Ninel îmi zicea și în vestiar spunea «Ăsta e omul meu. Nu vă atingeți de el». A văzut că sunt mai șmecheraș, mai golănaș așa, la fel ca el”, a povestit Marius Șumudică, la ProSport LIVE

Citeste si:  Marius Șumudică, OUT și de la Rizespor: “Nu vreau să-mi pierd viața pe bancă!”

„Dacă continuam la Gaziantep, eram în primele patru. Rizespor, cea mai nefericită alegere”

Antrenorul român a rămas în relații foarte bune cu jurnaliștii turci. De asemenea, oamenii de fotbal din Turcia îl apreciază mult pentru ceea ce a reușit ca antrenor, mai ales în mandatele avute la Kayserispor și Gaziantep. Șumudică recunoaște că-i este dor de tot ce ține de penultimul său club, Gaziantep, pe care îl urcase până pe primul loc în Super Lig.

Mi-e tare dor de tot ceea ce am trăit acolo. Am avut parte de cea mai lungă și fericită experiență din străinătate. M-am simțit grozav. Am iubit orașul, fanii, mi-e dor de oamenii care vor să mă oprească pe stradă să facem poze, să mă felicite. Mi-e dor de oamenii care lucrează în club, de oamenii cu care lucram, de jucătorii cu care lucram într-o echipă pe care am construit-o de la zero.

Mi-e dor de bucuria unui meci câștigat. De-a lungul timpului, devenisem o forță importantă. Îmi este dor de asta. A contat mult pentru mine să duc clubul pe primul loc, să îl las pe locul trei. Dacă aș fi continuat, am fi luptat la primele patru locuri, sigur sigur de asta. Toată lumea vorbea despre noi în mass-media, la televizor, a declarat Șumudică, pentru SporX.

Citeste si:  Aplicația Parler, preferata susținătorilor lui Trump, este în pericol de a dispărea. Google, Apple și Amazon au scos-o din magazinul oficial

Citeste articolul pe PlaySport