17 martie 5:01 PM

Abonare la google news

Mașina hingherilor, distrusă o iubitoare de animale, în Slatina

La data de 17 martie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Slatina, au fost sesizați că pe strada Basarabilor din localitate, este o stare conflictuală în desfășurare.

La fața locului a fost identificată o femeie de 62 de ani, din mun.Slatina, care, dorind să asiste la capturarea unui câine de către lucrătorii Serviciului public de gestionare al câinilor fără stăpân Slatina.

A rupt portiera autoutilitarei

În momentul plecării acestora de pe loc cu o autoutilitară, femeia ar fi rămas cu mâna stângă pe portieră, moment în care portiera s-a rupt și a căzut pe sol.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere din culpă, desfășurând activități pentru stabilirea situației de fapt.

Probleme cu hingherii și la Bacău

La finalul anului trecut, într-un alt oraș din România, la Bacău, o băcăuancă îi acuză pe hingherii angajați ai Serviciului de Gestionare a Câinilor fără Stăpân din cadrul Primăriei Municipiului Bacău că ar fi maltrat un câine comunitar. Și nu oricum, i-ar fi rupt picioarele din față.

Dinu Pâncescu, șeful Serviciului de Gestionare a Câinilor fără Stăpân din cadrul Primăriei Municipiului Bacău cunoaște bine situația și explică că e o tentativă de scandal. Nimic mai mult.

„Scandal! Nu vă era dor? Când tocmai mi-am luat și eu concediu (cel din 2019, pe cel din 2020, am să mai văd), în prima zi de relaxare, mă sună o doamnă foarte revoltată.

Într-un amestec de italiană și română greu de înțeles, doamna îmi explică că echipa de capturare a Serviciului de Gestionare a Ciinilor fără Stăpin din cadrul Primăriei Municipiului Bacău a maltratat un cîine în zona Prelungirea Bradului.

Mai exact, doamna susține că are filmări video cu 5 angajați ai Serviciului care, după ce prind un câine, îl bat cu pietre, fiind priviți de cel puțin 20 de locatari.

După ce au terminat de bătut cu pietre, cei 5 hingheri i-au rupt picioarele din față, spune doamna. Doamna tună și fulgeră la telefon în aceeași limbă italiano română.

În zadar încerc să – i explic că noi nu avem adunat atita personal. Sînt 2 angajați și o mașină pe tot orașul de ani de zile. Degeaba, doamna i-a văzut coborând trei din cabină și doi din bena mașinii”, declara atunci Dinu Pâncescu.

Citeste articolul pe Cancan