Abonare la google news

Mărturia cutremurătoare a unei românce după ce i-a dispărut soţul în Franţa: Avem patru copii, suntem disperați. A fost bătut de niște persoane

Mărturia cutremurătoare a unei românce. Florina Iftode a venit cu o rugăminte dureroasa pe rețelele de socializare și pe mai multe grupuri ale românilor imigranți în Europa, încercând să afle orice informație care să o ajute să-și găsească soțul. Femeia spune că acesta a dispărut de sâmbătă și nu are nicio informație despre el.

Mărturia cutremurătoare a unei românce după ce i-a dispărut soţul în Franţa: Avem patru copii, suntem disperați. A fost bătut de niște persoane

„Bună ziua! Nu știu ce să mă mai fac sunt disperată nu-mi găsesc soțul Florin Iftode de sâmbătă după-amiaza, a fost abandonat în gara Franței Caen, nu dăm de el nu are telefon, a fost bătut de niște persoane care au fost la muncă cu el.

Citeste si:  Incendiu Matei Balş. Mărturia cutremurătoare a unui paciente

L-au bătut și la dus la gara care l-ați văzut vă rog să mă anunțați pe Facebook suntem disperați, avem 4 copii, soțul are 1,90, vârsta 40 ani, născut în 1981, 13 ianuarie, vă rog să mă contactați, sunt disperată ??”, e mesajul postat de Florina și redistribuit de mii de ori. Femeia a mai scris, într-un comentariu la postare, că cei care i-ar fi agresat soțul sunt cunoscuți de-ai acestuia, din aceeași comună ieșeană din care e și el.

Citeste si:  Un cuplu a vandalizat, din greșeală, o operă de artă în valoare de 500.000 de dolari

De altfel, poliţiştii sunt în alertă, după ce doi minori de 13 şi 14 ani, au plecat împreună de la locuinţele lor, din municipiul Galaţi, şi nu au mai revenit. Cei doi ar fi fost văzuţi ultima dată împreună, în gara Constanţa, spun poliţiştii.

Pe 9 martie, în jurul orei 22.00, Secţia 3 Poliţie a fost sesizată de către un bărbat, din municipiul Galaţi, cu privire la faptul că fiica sa Dragomir Amalia Sara, de 13 ani, ar fi plecat, în cursul aceleiaşi zile, de la domiciliu, şi nu a mai revenit.

Citeste si:  Boc nu uită obrăznicia milionarului Sile Pușcaș: Ne-a hărțuit în justiție cu parcul Zorilor

„În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că cei doi sunt prieteni şi ar fi plecat împreună în direcţia Constanţa, luând trenul de ora 14.30. Cei doi ar fi fost văzuţi ultima dată împreună, în gara Constanţa”, a anunţat IPJ Galaţi.

Citeşte şi: Miliardarul Jack Ma, dispărut de mai multe luni, a fost găsit pe o insulă tropicală. Patronul Alibaba încă se ascunde de ochii lumii. Anunţul făcut

Citeste articolul pe RomaniaTV

 48 total views