Abonare la google news

Mărturia cumplită a fiicei criminalului Gheorghe Moroșan, monstrul din Onești: Poliţiştii mi-au închis telefonul

Fiica criminalului Gheorghe Moroșan face mărturisii cumplite despre felul în care oamenii legii au tratat-o atunci când i-a sunat. Aceasta explică faptul că oamenii legii i-au închis telefonul. Vrând să aplaneze situaţia, fiica lui Gheorghe Moroșan i-a sunat pe oamenii legii care au reacţionat halucinant.

Poliţiştii i-au închis telefonul fiicei lui Gheorghe Moroșan

În direct la Antena 3, fiica criminalului Gheorghe Moroșan a povesti, în lacrimi faptul că a încercat să comunice cu poliţiştii din București şi din Bacău. Aceştia, în pofida faptului că le-a explicat cine este şi că doreşte să poată remedia problema, i-au închis pur şi simplu telefonul în nas.

„Situaţia este foarte grea. Nu pot decât să las capul plecat, cuvintele sunt de prisos, oricât am încercat să aplanez această situaţie. Am sunat la Bacău, am sunat la Bucureşti. Am spus despre ce e vorba, am spus cine sunt şi mi s-a închis telefonul. Am sunat la sediile de poliţie. Aşa am avut în cap. Am sunat chiar şi la presă. «Nu avem maşină să ne deplasăm în teren»” mi-au spus de la Bacău”, a declarat fiica criminalului din Oneşti.

Citeste si:  Ultimele informații despre starea criminalului din Onești. Medicii din Bacău: „Azi aflăm dacă poate fi intervievat”

Se puteau găsi foarte multe soluţii, povesteşte fiica bărbatului

Aceasta susţine faptul că poliţiştii puteau găsi foarte multe soluţii pentru remedierea problemei. Poliţiştii puteau întocmi un document fals pentru a-l preda bărbatului sau îi puteau oferi sume mari de bani falşi pentru a-l face pe acesta să renunţe la gest. Totuşi, după tragedie, fiica acestuia le-a povestit jurnaliştilor că nu mai poate lua legătura cu niciunul dintre părinţi, iar medicii nu îi oferă niciun detaliu despre starea de sănătate a tatălui acesteia:

Citeste si:  VIDEO Momentul în care mascaţii ”dau buzna” peste trei videochatiste la Iași. Polițiștii au destructurat o grupare de pornografie infantilă

„Ce putere aveam eu, ca lumea să înţeleagă situaţia, să aducă acea hârtie, să salvăm acele vieţi? Dom’le aduc un avocat, un notar. Arătăm hârtia. Dacă nu există, se putea inventa. Dom’le, vă aducem nişte bani. Bani falşi! Chiar nu există în Poliţia Română?”, s-a întrebat fiica lui Gheorghe Moroşan.

Gheorghe Moroșan nu a declarat nimic în fața anchetatorilor

Conform datelor de la această oră, starea de sănătate a criminalului Gheorghe Moroșan este una mai bună. Medicii spun că acesta îşi revine surprinzător de repede. Totuşi, la prima audieri, bărbatul nu le-a declarat nimic poliţiştilor.

Citeste si:  VIDEO. Filmul tragediei de la Onești: Soția agresorului a fost arestată pentru complicitate la luare de ostatici. Ce au găsit anchetatorii în geanta femeii

Gheorghe Moroșan a ajuns la spital după ce a fost împuşcat de trupele speciale. Vă aducem aminte faptul că Gheorghe Moroșan a ajuns în atenţia publică după ce luni, 1 martie 2021, a luat doi bărbaţi ostatici ulterior acesta a ales să îi omoare pe cei doi bărbaţi

În pofida faptului că şeful SIAS a declarat că bărbaţii nu au fost loviţi de gloanţele trase de trupele speciale, conform pozelor dezvăluite în exclusivitate de reporterii BZI.RO, unul dintre bărbaţi aveau urme de gloane, lucru confirmat şi de ministrul de Interne, Lucian Bode.

Citeste articolul pe BZI