sâmbătă 27 noiembrie 12:48 AM

Abonare la google news

Marius Tucă îl apreciază enorm pe Mircea Rednic! „E erou acolo” + Cum l-a impresionat antrenorul


Editorialistul ProSport Marius Tucă a realizat o analiză a antrenorilor din Liga 1, având cuvinte de laudă pentru Mircea Rednic.


Antrenorul dinamovist rămâne pe baricade în Șoseaua Ștefan cel Mare având ca principal scop salvarea de la retrogradare și liniștirea numeroșilor fani ai roș-albilor.

Suporterii grupaţi în programul socios DDB (Doar Dinamo Bucureşti) deţin 20,06% din acţiunile clubului şi de la sfârşitul anului 2020 au achitat mare parte din datoriile FC Dinamo cu banii strânşi din cotizaţii, donaţii sau vânzarea de bilete virtuale.

Marius Tucă îl apreciază enorm pe Mircea Rednic! „E erou acolo” + Cum l-a impresionat antrenorul | VIDEO EXCLUSIV ProSport Live

Despre Dan Petrescu, Marius Tucă susține că va continua la formația din Gruia și nu va ajunge la națională.

„Dan Petrescu cred că rămâne la CFR Cluj, ah, dacă nu ești plătit, da. Ți-a adus trofee an de an, a schimbat o stare de spirit acolo. Mi-e greu să cred că va renunța. E unul dintre cei mai mari antrenori de departe.

Edi Iordănescu nu antrenează, dar la fel. Și Rednic, dar vezi.. el trăiește… ce înseaamnă să fii cu Dinamo până la capăt, să te duci acolo cu spaima de a retrograda.

E un erou acolo. Îl văd, în fiecare zi a început să atace în stânga și în dreapta, dar trebuie să fie mai relaxat puțin, e greu în vremurile astea”, a declarat Marius Tucă la ProSport LIVE.

Cine este Mircea Rednic?

Ca jucător, Mircea Rednic a evoluat opt sezoane consecutive în tricoul alb-roşu, a câştigat titlul de campion (1984, 1990), Cupa României (1984, 1986, 1990) şi a participat la cele mai importante rezultate în Europa: semifinalele Cupei Campionilor Europeni (1984) şi semifinalele Cupei Cupelor (1990).

Mircea Rednic (59 ani) este antrenorul cu care Dinamo a câştigat ultimul titlu de campioană în România, cu 14 ani în urmă, în 2007.

Acesta este cel de-al 5-lea mandat al lui Mircea Rednic la Dinamo după ce a mai pregătit echipa alb-roşie în perioadele iulie 2006 – septembrie 2007, iuie 2008 – iunie 2009, mai 2015 – mai 2016 şi octombrie 2018 – iunie 2019.

Prosport.ro