sâmbătă 27 noiembrie 12:33 AM

Abonare la google news

Marius Tucă este nehotărât cu care dintre Craiove să țină: „Instanțele ar trebui să fie mai ferme”


Invitat în cadrul emisiunii ProSport Live, editorialistul ProSport, Marius Tucă, nu știe exact cu care dintre formațiile din Craiova, angrenate în Liga 1, să țină.


Jurnalistul se află în asentimentul a sute de mii de suporteri olteni – nu înțelege care dintre Craiove este continuatoarea de drept a „Științei”, formație care impresiona Europa în anii 70-80.

Cele două formații se judecă în instanță de ani de zile și probabil vor mai trece foarte mulți ani până când ambele formații se vor simți mulțumite de deznodământ.

Marius Tucă ține cu ambele formații din Craiova, din Liga 1!

Marius Tucă este de părere că și instanțele de judecată au îngreunat situația, deoarece nici acestea nu au reușit să stabilească care este, de fapt, continuatoarea Universității Craiova din trecut.

Cele două formații sunt rivale în Liga 1, joacă cu aceleași culori, pe același stadion. Doar rezultatele nu sunt aceleași: CS Universitatea Craiova, patronată de Mihai Rotaru, este pe locul 3 în Liga 1, în timp ce FC U Craiova 1948, patronată de Adrian Mititelu, este pe locul 13, la peste 10 puncte distanță.

„Mie îmi pare rău că s-a ajuns aici. Există și două cluburi Universitatea Craiova care se ceartă. Eu zic că instanțele de judecată ar fi trebui să fie mult mai ferme. Nu că eu iau, palmaresul, tu brandul, eu imnul și tu stema. Eu nu m-am hotărât, țin cu ambele echipe din Craiova. Pe mine mă reprezenta echipa aia cu bune și cu rele, dar mă interesează spiritul. Dacă eu văd spiritul la Craiova lui Rotaru sau la Mititelu acolo o să mă duc”, a declarat Marius Tucă, la ProSport Live.

Prosport.ro