vineri 19 noiembrie 10:00 PM

Abonare la google news

Marius Tucă, dezvăluiri despre Gigi Becali: „FCSB a cam rămas singura lui jucărie!” Ce a zis despre Edi Iordănescu

Marius Tucă n-a fost surprins de modul în care Edi Iordănescu s-a despărțit de FCSB, după ce echipa a câștigat șapte dintre cele opt meciuri din Liga 1.


Invitat la Prosport.ro, Tucă „n-a avut nicio îndoială” că se va ajunge aici, după ce Edi Iordănescu a acceptat să lucreze cu Gigi Becali.

Patronul celor de la FCSB a dat de înțeles că MM Stoica e de partea sa în conflictul cu Edi Iordănescu: „Normal că iubesc pe cine îi plătește”. Edward Iordănescu, 43 de ani, a preluat conducerea tehnică a FCSBpe 18 august, după ce în primele 5 etape ale Ligii I echipa fusese pregătită de Dinu Todoran. Contractul său era valabil până la sfârşitul sezonului 2021-2022.


Marius Tucă: „N-am înțeles de ce Edi Iordănescu a acceptat să lucreze cu Gigi Becali!”

Marius Tucă susține că FCSB este singura „jucărie” pentru Gigi Becali, având în vedere că omul de afaceri s-a retras din politică și nu mai este atât de vizibil.

„Eu n-am înțeles de ce Edi Iordănescu a acceptat chestia asta. Era de așteptat că se va ajunge aici. N-am avut nicio îndoială! Este jucăria lui și nu este normal asta. Cel care se duce acolo trebuie să-și asume din start. Cam asta a rămas singura lui jucărie, în rest e doar el și terenul pe care îl vinde și nu-l vede nimeni”, a spus Marius Tucă, la Prosport.ro Live.

Nu mai pot să dorm că s-a supărat Anghel Iordănescu. Spuneți-i să pronunțe numele meu! La câte a făcut el și l-am lăsat în pace… Ce i-am făcut eu lui? A plecat băiatul lui, ce mare lucru? I-am făcut ceva? Bine, mă, o să le dau toți banii mei, și echipa, și o să mă pun în genunchi în fața lor! După, o să ziceți că sunt prea prost că le-am dat echipa și toți banii mei” – Gigi Becali, patron FCSB

Prosport.ro


Stirile.eu