Abonare la google news

Marius Șumudică, rapidist 100%! Tehnicianul le-a dezvăluit fanilor cum a refuzat-o pe Dinamo: „Mi-au propus asta și le-am spus că nu pot!”

Marius Șumudică a dezvăluit cum au decurs negocierile cu suporterii dinamoviști și a lăsat de înțeles că în Liga 1 o va mai antrena doar pe Rapid.

Fost atacant în Giulești, Șumudică a subliniat într-o discuție cu ofițerul de presă al Rapidului, Lucian Ionescu, faptul că doi dintre liderii galeriei lui Dinamo au tot insistat pentru venirea sa în „Ștefan cel Mare”, în locul lui Jerry Gane.

Ultima oară antrenor la Rizespor, Șumudică se consideră în continuare un fan al Rapidului și a subliniat că până în vară nu va mai antrena nicio echipă.

Așa a refuzat-o Marius Șumudică pe Dinamo: „Eu sunt sufletist, nu mă văd acolo!”

Pe lângă oferta de la Dinamo, Șumudică a fost dorit și de cei de la Rapid. Oficialii din Giulești i-au oferit antrenorului un salariu în valoare de 20.000 de euro pe lună până în vară, dar și 150.000 de euro primă în cazul în care reușește să ducă echipa din Giulești în primul eșalon fotbalistic, dar Șumudică este decis să ia o pauză de câteva luni, în condițiile în care are și probleme de sănătate.

„Eu sunt sufletist, pun suflet în orice! Dinamo este un brand pentru mine, dar nu mă văd acolo. Am primit o sumedenie de telefoane, doi lideri de galerie tot au vrut să mă ia, mi-au propus un contract să-i ajut, să luăm Cupa. Le-am spus că nu pot, nu m-aș vedea pe banca altei echipe din Liga 1. La Astra m-am înconjurat de rapidiști, asta am făcut.

Situația mea financiară s-a îmbunătățit considerabil, am acumulat experiență, am fost antrenorul anului în Turcia, al doilea antrenor din Golf. Îmi doresc ca până la vară să mă odihnesc, să fiu acasă, alături de familie. E prima oară după 15-16 ani când fac asta. Am muncit non-stop”, a spus Marius Șumudică, pentru pagina de Facebook a Rapidului.

Citeste articolul pe ProSport