Abonare la google news

Marius Șumudică, nedespărțit de un șef de la Cluj?

Marius Șumudică, nedespărțit de un șef de la Cluj? Antrenorul de 50 de ani este recunoscut pentru faptul că are capacitatea de a se face plăcut peste tot unde antrenează. Iar acesta este unul dintre motivele principale pentru care Șumudică reușește să facă rezultate bune la echipele pe care le antrenează.

Marius Șumudică, nedespărțit de un șef de la Cluj? ”Nu dormim împreună! Nouă ne plac fetele!”

Acum, fostul campion al României cu Astra Giurgiu în 2016 antrenează campioana ultimelor patru ediții de Liga 1, CFR Cluj. Și se pare că deja a legat o relație extrem de apropiată cu oamenii din conducerea clubului. În special cu președintele Marian Copilu. Șumudică a declarat în stilul său caracteristic faptul că se desparte de Copilu doar atunci când cei doi merg la somn.

Cu președintele Marian Copilu cred că 90% din perioada unei zile suntem împreună. Doar când se duce să doarmă… Nu dormim împreună că nouă ne plac fetele, nu ne plac băieții. În rest suntem împreună, ne sfătuim, stăm de vorbă. Șumudică are o relație foarte bună cu tot ceea ce înseamnă oameni în acest club. Eu îi respect pe toți de la A la Z, chit că este femeie de serviciu, chit că este președinte. Nu există om care lucrează la CFR să se plângă că are o relație tensionată”, a spus Marius Șumudică la conferința de presă de dinaintea meciului cu Academica Clinceni din Liga 1.

Șumudică, încântat de venirea lui Denis Alibec la CFR

De asemenea, Șumudică a vorbit și despre venirea la Cluj-Napoca a lui Denis Alibec. Cei doi au colaborat extrem de bine atât la Astra, cât și la Kayserispor. Iar antrenorul CFR-ului a dezvăluit că a avut un cuvânt greu de spus în aducerea atacantului de 30 de ani.

Are o relație bună, îl cunoaște vestiarul. Un jucător de valoare, în momentul în care îl aduci îl respectă toată lumea. Va fi un plus pentru echipă, sunt ferm convins. Un jucător talentat care cu mine cred că în 60 de meciuri a marcat peste 30 de goluri, care este o medie foarte bună.

Eu știu ce poate Alibec. Am luat decizia împreună cu conducerea, eu n-am adus niciun jucător la CFR, să decid de unul singur, cum nici conducerea nu a adus jucători fără să mă întrebe și pe mine”, a mai spus antrenorul CFR-ului.

Șumudică a explicat că sunt șanse mici ca Budescu să ajungă în Gruia

Totodată, Marius Șumudică a comentat și zvonurile conform cărora la campioana României ar ajunge în această vară și Constantin Budescu. El a explicat că este destul de greu ca acest lucru să se întâmple din cauza salariului foarte mare pe care mijlocașul îl are în Arabia Saudită.

E greu. Budi are un salariu de 1 milion de dolari. Va fi greu. Noi am găsit o soluție și datorită priceperii lui Marian. O să zică lumea că îl perii. Și datorită relațiilor mele, pe care le am la Kayseri, cu patroana de acolo, să-l aducem pe Alibec în niște condiții senzaționale. Cu un salariu mult mai mic al multor care sunt în această cabină, restul suportând turcii. Astea sunt lovituri”, a explicat antrenorul.

Citeste articolul pe PlaySport