Abonare la google news

Marius Șumudică aruncă bomba! A primit ofertă de la Dinamo: „Mă sună de o săptămână încontinuu că își doresc foarte mult să antrenez acolo” | EXCLUSIV ProSport Live

Marius Șumudică, antrenorul care a demisionat recent de la Rizespor, a dezvăluit în exclusivitate în cadrul emisiunii ProSport Live, că a fost contactat de către suporterii acționari de la Dinamo pentru a prelua echipa.

Marius Șumudică și-a anunțat plecarea de la Rizespor, după ultimul eșec din prima ligă a Turciei, scor 1-2 cu Kayserispor, fosta echipă a lui Dan Petrescu. Acesta a revenit în țară și a început să primească deja oferte de la echipele din Liga 1.

Antrenorul a dezvăluit că a fost contactat de către suporterii acționari ai lui Dinamo, care i-au transmis că își doresc să câștige Cupa României cu el pe banca tehnică.

Citeste si:  Canada impune noi sancțiuni Rusiei pentru anexarea Crimeei

Marius Șumudică, ofertă de la Dinamo

Marius Șumudică a explicat că nu este încă dispus să revină ca antrenor în fotbalul românesc și că speră la o nouă aventură în străinătate, însă începând din vară.

„Cum mi-am deschis telefonul românesc, pe care l-am ținut mai mult închis, am primit niște mesaje de m-am și speriat, de la un domn Ambrosie, nici nu știu cine e, de pe la Iași. I-am mulțumit pentru mesaj, dar nu se pune problema.

Cea mai nouă și cea mai tare este DDB-ul ăsta de la Dinamo! Sunt doi băieți acolo, Tararache și Elias. Mă sună de o săptămână încontinuu că își doresc foarte mult să antrenez Dinamo: «Hai să luăm Cupa!». Pe cuvântul meu! Am mesajele pe telefon! Sunt doi băieți extraordinari, care vor binele acestui club. Eu îi felicit!

Bă, să faci rost de atâția bani, este un exemplu pentru toți! Bravo lor! M-au contactat, mi-au spus că își doresc să antrenez Dinamo, că sunt exact ceea ce le trebuie. Nu pot să fac acest lucru. Nu sunt dușmanos, iubesc un club (n.r. Rapid), știe toată lumea, dar treaba e treabă. Eu îi respect, le doresc baftă. Sunt canalizat pe altceva. Nu vreau să mă întorc deocamdată în România. În vară, vreau să plec iar în străinătate”, a spus Marius Șumudică, la ProSport Live.

Citeste si:  Ameninţare teroristă în inima SUA: "Vom intra cu avionul în Capitoliu. Soleimani va fi răzbunat"

Citeste articolul pe ProSport