Abonare la google news

Marius Croitoru, reacție dură la adresa celor care au crezut că a fost blat la FC Botoșani – FCSB. „Niște prostii! Niciodată în viața mea!” | EXCLUSIV ProSport LIVE

Marius Croitoru a vorbit în cadrul emisiunii ProSport LIVE despre acuzațiile de blat apărute după meciul FC Botoșani – FCSB, scor 0-2.

FC Botoșani nu a avut nicio șansă în fața celor de la FCSB, scor 0-2, în etapa 25 din Liga 1, iar mai multe voci din lumea fotbalului românesc i-au acuzat pe moldovenii lui Marius Croitoru că nu au dat totul pe teren la partida cu fosta vicecampioană a României.

Marius Croitoru a reacționat dur la adresa contestatarilor, iar antrenorul lui FC Botoșani a explicat de ce nu a fost foarte activ pe banca tehnică a moldovenilor.

Marius Croitoru, reacție dură la adresa celor care au crezut că a fost blat la FC Botoșani – FCSB

„Sunt niște prostii enorme. Nu înțeleg la ce se referă lumea când spune că nu m-am agitat. Arbitrul mi-a spus că mă elimină dacă mai fac un gest. Ce să fac? Să mă agit ca să mă trimită în tribună? E un subiect închis. Nici nu are rost să discut despre această prostie pentru că îmi pierd timpul și energia. Niciodată în viața mea nu își poate permite cineva să îmi spună să fac anumite lucruri. Nu s-a născut omul acela. E o aberație că nu m-am agitat.

Pe mine mă elimină prea ușor. Mi-a spus arbitrul că dacă mai fac un gest mă elimină, atunci reacția mea nu a mai fost cum se așteptau oamenii care comentează. Întrebați patronii, de ce mă întrebați pe mine? Nu e nicio relație de prietenie. Un club vinde, iar altul cumpără. Sunt echipe care nu au câștigat de 20 – 30 de ani FCSB-ului… sunt prietene? Sunt sătul de prostiile astea și de oamenii care vor să scoată altceva în față în afară de multă muncă”, a spus Marius Croitoru pentru ProSport LIVE.

Citeste articolul pe ProSport