Abonare la google news

Marius Avram, dezvăluiri incredibile despre costurile pregătirii arbitrilor pentru sistemul VAR. „Rămâi șocat de ce apare acolo!”

Marius Avram a făcut dezvăluiri incredibile despre costurile pregătiri arbitrilor din România pentru sistemul VAR.

Fostul mare arbitru internațional a dezvăluit că LPF (Liga Profesionistă de Fotbal) își dorește să plătească toate costurile pentru pregătirea arbitrilor, dar a rămas șocat când a aflat cât costă.

Marius Avram a rămas fără cuvinte când a văzut cum a crescut FRF prețul pregătirii arbitrilor pentru sistemul VAR, de la 100.000 de euro, la 500.000 de euro.

Marius Avram, dezvăluiri incredibile despre costurile pregătirii arbitrilor pentru sistemul VAR

Mai mult, fostul arbitru român le-a dat o veste proastă oficialilor din Liga 1. Acesta susține că nu o să avem sistemul VAR la începutul sezonului 2021 – 2022, ci abia în play-off-ul ediției următoare.

Citeste si:  Cel mai sângeros episod cu Nicolae Ceaușescu. ”A împușcat 9 dintre oamenii care erau acolo!”

„Avem doi arbitrii care sunt certificați VAR, Ovidiu Hațegan și Istvan Kovacs, împreună cu brigăzile lor. Ei au fost pregătiți de UEFA. Pentru a introduce VAR-ul în România trebuie ca trei părți să se pună de acord, FRF, LPF și provider-ul tehnic.

Liga a spus așa: domne, noi, ca organizator de competiții, vă punem la dispoziție tot, noi plătim tot, tot ce trebuie din punct de vedere tehnic. Plătim baremurile arbitrilor care vor apărea, tehnicienii din cabina VAR, dubițele acele, tot. Pregătirea arbitrilor este responsabilitate a Federației.

FRF a spus DA, estimăm că o să coste undeva la 100-150 de mii de euro. Ulterior, Federația a revenit și a spus că va costa totul 500-550 de mii de euro. Șocant! Toată pregătire arbitrilor costă 200.000 de euro, de la liga 1, a doua sau a treia. Defalcat așa pe costuri, rămâi șocat de ce apare acolo. Eu dacă tot dau bani, vreau să știu pe ce dau”, a dezvăluit Marius Avram la AS.ro.

Citeste si:  Dubla crimă din Oneşti, dezvăluiri cutremurătoare făcute de un martor

Dinamo – CFR Cluj, ultimul meci arbitrat de Marius Avram

Marius Avram a debutat la centrul partidelor din Liga 1 în sezonul 2006 – 2007, iar pe parcursul carierei a adunat 245 de meciuri. Ultimul duel arbitrat de către acesta a fost Dinamo – CFR Cluj, scor 0-2, pe 17 decembrie 2020.

Citeste articolul pe ProSport

 10 total views