Abonare la google news

Mario Nicolae, detalii de ultimă oră despre Magaye Gueye, după ce a fost prins dopat cu cocaină: „Urmează o întâlnire la ANAD”. Cum a tratat jucătorul lui Dinamo testul anti-doping de la meciul cu FCSB

Mario Nicolae, managerul sportiv al lui Dinamo, a oferit noi detalii despre situația lui Magaye Gueye, atacantul în vârstă de 30 de ani al „câinilor”, prins dopat cu cocaină.

În cursul zilei de marți, s-a aflat că Dinamo a primit notificare din partea Agenției Naționale Anti Doping, cum că în urma testului efectuat de către Magaye Gueye după meciul cu FCSB din Cupa României, scor 1-0, i-au fost descoperite în organism urme de cocaină.

Oficialul din „Ștefan cel Mare” a dezvăluit că în cursul zilei de joi Magaye Gueye se va prezenta la sediul ANAD, unde va avea loc o ședință în care va fi nevoit să dea socoteală.

Mario Nicolae, detalii de ultimă oră despre Magaye Gueye, atacantul lui Dinamo prins dopat cu cocaină

„Înțeleg că mâine urmează să fie o întâlnire la ANAD. Sunt anumite proceduri care trebuie să fie respectate. Apoi, la nivel sportiv, ca jucător al clubului Dinamo, este suspendat, urmând ca la finalul anchetei, dacă rămâne în picioare rezultatul pozitiv, se încheia contractul de activitate sportivă și vom merge și mai departe. Nu putem sa tolerăm, pentru că vorbim despre Dinamo. Am fi putut doar să reziliem contractul, dar vom cere daune, pentru că imaginea lui Dinamo este afectată.

Citeste si:  Raluca Turcan anunță o nouă lege a salarizării. Va fi gata în anul 2022

Să nu credeți că nu mai avem comunicare cu el și ne comportăm cu el precum cu un lepros. Avem comunicare cu el. Dinamo nu avea ce să facă mai mult, pentru că el din punct de vedere sportiv se pregătea foarte bine, venea la antrenamente, nu aveai cum să îți dai seama…

El este acasă. Aceasta e procedura legală. Nu mai are cum să se antreneze în cadrul echipei. Sunt lucruri normale care se întâmplă la cel mai înalt nivel. E acasă, aștaptă să… probabil discută și el cu un avocat, pentru că va avea de dat explicații.

Urmează o întâlnire la ANAD, un fel de interviu cu niște întrebară standard. El va trebui să vină cu niște răspunsuri clare”, a spus Mario Nicolae, la Digi Sport.

Citeste si:  Jucătorul de la FCSB de care se tem dinamoviștii. „Se vede că este peste ceea ce juca Man!”

Reacția lui Magaye Gueye când a fost selectat pentru testul anti-doping

Întrebat despre momentul în care Magaye Gueye a efectuat testul anti-doping, după meciul cu FCSB, Mario Nicolae a asigurat faptul că fotbalistul a fost deschis și nu s-a opus procedurii: „La mine au venit reprezentanții ANAD, după meci mi-au spus cine a fost tras la sorți. El a fost schimbat și el era în tribună. A venit, nu a fost niciun fel de problemă. Eu și ieri când am vorbit cu el, părea surprins și spunea că nu a consumat”.

Magaye Gueye nu este la prima abatere de când s-a transferat la Dinamo. În urmă cu aproximativ două luni, ProSport a prezentat în exclusivitate imaginile cu Magaye Gueye petrecând în jacuzzi cu două femei, alcool și înjurături la adresa clubului din „Ștefan cel Mare”. Suporterii l-au iertat după acea escapadă, însă Mario Nicolae a explicat că acesta nu a știut să aprecieze.

Citeste si:  BREAKING NEWS | Sergiu Buș pleacă în Coreea de Sud! Cu cine urmează să semneze atacantul lui FCSB | EXCLUSIV

„Aici este durerea cea mai mare și dezamăgirea cea mai mare. Mai multă dragoste și încredere nu cred că i-a arătat nimeni niciodată, dar iată că din păcate nu a înțeles nimic din mesajul acesta. Este prima dată în România când discutăm despre cocaină și este la Dinamo și e normal ca toată suflarea dinamovistă să fie dezamăgită”, a mai spus Mario Nicolae.

Citeste articolul pe ProSport

 45 total views