miercuri 24 noiembrie 2:04 PM

Abonare la google news

Mario Fresh și Mira, pentru prima dată împreună la TV după sărutul pătimaș: „Eu tremuram și că… Alexia”


Mario Fresh și Mira au fost invitați împreună la emisiunea lui Teo, iar cei doi artiști s-au văzut asaltați cu întrebări despre cum au filmat sărutul din clipul Deziubește-mă.


Mira a declarat că amândoi au fost foarte timizi deoarece scena trebuia să arate cât mai autentic. Mario a subliniat faptul că a fost un sărut „ca-n filme”, adică doar s-au prefăcut că-și ating buzele, iar atmosfera de intimitate s-a datorat mai degrabă tehnicii regizorale.

Adevărul despre sărutul dintre Mario Fresh și Mira. Primele declaraţii: „Timpul vindecă tot!”

Cântăreața a declarat că momentul a fost unul extrem de delicat și că tremura și de „frica” Alexiei Eram, actuala iubită a lui Mario.

„Real, eram amândoi foarte timizi și tremuram de emoții, era prea intim momentul cu prietenul meu, Mario. Eu tremuram și că… Alexia. Am zis să fim actori reali și oamenii să trăiască momentul.”, a mărturisit Mira.

Mario Fresh a declarat că, pentru el, scena sărutului din clipul Mirei nu i-a dat mari bătăi de cap și s-a simțit destul de relaxat.

„Real vorbind, pentru mine a fost simplu, ea tremura, eu nu eram panicat.” a spus Mario Fresh, în cadrul emisiunii Teo Show, de pe Kanal D.

Mario Fresh nu vrea să se căsătorească cu Alexia Eram. Care este motivul: „Îmi era frică de domnul Alex”

Mario Fresh nu vrea să se căsătorească cu Alexia Eram. În timp ce alții aleg să se căsătorească de tine, cei doi vor să mai așteapte până la nuntă. Dat fiind faptul că au 22 ani, respectiv 21 de ani, cei doi se dedică carierei lor.

Triunghi amoros în showbiz! Mario Fresh, iubitul Alexiei Eram, surprins sărutându-se pătimaș cu o artistă cunoscută. Imaginea care a scandalizat fanii

Tânărul este îndrăgit de familia Alexiei și a fost bine primit în casa lor, spune chiar artistul.

„Încă nu e soacra mea, pentru că nu suntem căsătoriți. Nu vreau să mă căsătoresc momentan. De ce să fac asta?! (…) Am tremurat vreo jumătate de an. Nu îmi era atât de frică de Andreea, cât îmi era frică de domnul Alex.

Vorbesc franceză în casă și eu nu înțeleg nimic. Asta e limba care se vorbește în casă. El e francez, iar copiii au făcut școala în franceză. Nu m-am apucat să învăț franceză.

M-au acceptat din prima zi. Probabil au crezut că o să fie o joacă la început. Alexia avea 16 ani, eu aveam 17ani. Poate s-au gândit că stă două săptămâni cu mine și gata. Ne înțelegem foarte bine”, a declarat Mario Fresh în emisiunea online a lui Marius Manole.

Artistul și fiica prezentatoarei de la PRO TV sunt împreună de cinci ani, Mario Fresh avea 17 ani, iar Alexia Eram 16 ani. Relația lor a fost în ultima perioadă presărată cu obstacole, însă au reușit să treacă peste dificultățile care le-au pus povestea de iubire în pericol.

 

 

Romaniatv.net