Abonare la google news

Marinos Ouzounidis vrea 3 puncte cu UTA „pentru a avea linişte în pauza competiţională” 

În deschiderea etapei a 28-a, Universitatea Craiova joacă pe „Ion Oblemenco”, marţi, de la ora 19:00, cu UTA. Antrenorul oltenilor, grecul Marinos Ouzounidis, speră ca elevii săi să fie concentraţi la maximum pentru a nu fi surprinşi de una dintre echipele cu rezultate foarte bune pe teren străin.

Ouzounidis se aşteaptă ca UTA să joace pe contraatac, dar speră într-un succes care să confere vicecampioanei liniştea necesară de a se pregăti în pauza competiţională pentru duelurile cu FCSB şi CFR Cluj, programate după meciurile echipelor naţionale. Antrenorul grec crede că mai este nevoie de timp pentru ca jucătorii să asimilieze noul sistem de joc, de aceea sunt meciuri în care echipa are destul de puţine ocazii de a marca.

Citeste si:  Discuțiile ultimei șanse. Negociatorii pentru Brexit discută față în față la Londra

„Avem nevoie de cele 3 puncte”

„Ne aşteaptă un meci dificil, UTA nu e numai o echipă foarte bine organizată, care se apără atent, ci şi una care vine foarte bine şi pe contraatac. Astfel de echipe profită de spaţii şi pot marca, aşa că trebuie să fim foarte disciplinaţi. Vor da tot ce au mai bun contra noastră, aşa cum au făcut şi cu CFR şi cu FCSB, dar trebuie să ţinem cont că UTA a avut rezultate foarte bune în deplasare.

Avem nevoie de cele 3 puncte pentru a avea linişte să ne pregătim în pauza competiţională, pentru a pregăti meciurile care vor urma. Deocamdată, trebuie să învăţăm sistemul de joc pe care-l abordăm acum, apoi vom vedea dacă putem juca şi altceva. Oricum, în timpul meciului se pot schimba poziţiile jucătorilor, vom vedea. Fiecare echipă are un stil diferit, cum fiecare meci este diferit.

Citeste si:  Cum vedem la magazin care sunt măștile neconforme. Președintele ANPC: „E destul de greu pentru clientul obișnuit să-și dea seama”

Când joacă cu noi, echipele se obicei se apără şi joacă pe contraatac, ne-am obişnuit cu asta. Nu vreau să mă plâng de jucători, ei dau totul la antrenamente şi în meciuri, au fost meciuri mai bune, unele mai puţin bune, uneori avem mai puţine ocazii, dar nu e uşor să schimbi sistemul şi peste noapte să ai cele mai bune evoluţii şi cele mai bune rezultate. Nu vreau să vorbesc despre Camara sau un alt jucător, fiecare va juca atunci când eu voi decide că este cazul” a declarat Marinos Ouzounidis.

Citeste si:  Ingredientul secret care se pune în cârnații de casă. Așa ies foarte gustoși pentru Crăciun

În tur, Universitatea Craiova s-a impus cu 2-1 la Arad, goluri marcate de Cicâldău şi Ofosu, respectiv Buhăcianu.

 

 

 

 

Citeste articolul pe ProSport

 10 total views