joi 2 decembrie 9:52 PM

Abonare la google news

Marilu Dobrescu a fost aleasă câştigătoarea titlului Romanian Social Media Star of 2021


Creatoarea primului serial despre mistere şi criminali în serie din YouTube-ul românesc şi fost model, Marilu Dobrescu a fost aleasă câştigătoarea titlului Romanian Social Media Star of 2021, în urma voturilor exprimate de public, la ediţia de anul acesta a People’s Choice Awards, anunţă televiziunea E!, relatează News.ro.


În intervalul 27 octombrie – 17 noiembrie, E! a încurajat fanii din întreaga lume să voteze pentru cele peste 40 de categorii din televiziune, muzică, film şi pop culture.

Pentru a treia oară în istoria premiilor E! People’s Choice Awards a deschis o categorie dedicată României.

Marilu Dobrescu este cunoscută drept una dintre cele mai nonconformiste personalităţi feminine din online-ul românesc, influencer, cu o comunitate de oameni dedicaţi. Este fost model şi a prezentat pentru branduri precum Michael Kors, Armani, Salvatore Ferragamo şi Liu Jo. Este creatoarea primului serial despre mistere şi criminali în serie din YouTube-ul românesc, „True Crime România”, apreciat de sute de mii de utilizatori.

Pe locurile al doilea, respectiv al treilea s-au clasat Maria Zvinca şi Alina Ceuşan.

Gala 2021 People’s Choice Awards va fi difuzată în noaptea de marţi spre miercuri, 7 decembrie, începând cu 2021 People’s Choice Awards: Live From E! de la ora 02:00 şi continuând cu ceremonia, de la ora 04:00. Reluare galei este programată miercuri, 8 decembrie, de la ora 22:00.

Stiripesurse.ro