luni 17 ianuarie 9:58 PM

Abonare la google news

Marija are bustul siliconat și nu scapă niciun bărbat! 


CANCAN.RO plusează și defilează cu cele mai sexy bunăciuni de pe Instagram. Se anunță cod roșu de erotism, în fiecare zi, la ora 20.00. Stați cu noi pentru a vă delecta cu cele mai HOT imagini. Tatuaje, corpuri bronzate și forme de invidiat, pe toate la un loc noi pentru voi le-am adunat!


O fi considerată ziua de 17 ianuarie cea mai deprimantă zi din an, însă nu și pentru noi! Așa cum v-am obișnuit, în fiecare seară vă aducem în atenție câte o femeie frumoasă pe care am găsit-o pe Instagram. Astăzi v-o prezentăm pe Marija, o brunetă super-sexy!

Marija are bustul siliconat, iar bărbații roiesc în jurul ei/ Sursă foto: Instagram.com

(CITEȘTE ȘI: IVANA E O ADEVĂRATĂ BOMBĂ-SEXY! BUZELE CĂRNOASE ȘI SÂNII SILICONAȚI O FAC SĂ FIE IUBITĂ DE BĂRBAȚI)

Formele voluptuoase stârnesc reacții frumoase!

Pe contul de Instagram, Marija aproape 600.000 de urmăritori, pe care știe cum să îi cucerească. S-a „tunat” atât de mult, încât a devenit o adevărată bombă-sexy. Iar în fotografiile pe care le încarcă, aproape zilnic, are grijă ca bustul siliconat să fie foarte bine pus în valoare. Nu există ținută pentru care să opteze și care să nu-i lase sânii la vedere. Bruneta își pune tot timpul decolteul în evidență/ Sursă foto: Instagram.com

Gene lungi, fir cu fir, buze cărnoase, pomeți foarte bine accentuați, dar și un bust imens, acestea sunt atuurile pe care bruneta mizează. Unde mai pui că procedurile, dar și orele petrecute în sala de sport i-au transformat corpul într-unul demn de admirat.

Coapsele voluptuoase, picioarele lungi și abdomenul plat, completează perfect look-ul brunetei.  Iar reacțiile domnilor nu întârzie să apară!

„Foarte frumoasă!”, „Frumusețea ta nu se poate compara!”, „Foarte sexy!”, sunt doar câteva dintre comentariile pe care  le primește pe internet.

(VEZI ȘI: E BLONDĂ, FRUMOASĂ ȘI SUPER-DOTATĂ! JULIANNE ARE CORPUL ÎN FORMĂ DE CLEPSIDRĂ ȘI-ȚI INTRĂ RAPID LA INIMĂ)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Cancan.ro