joi 2 decembrie 8:01 PM

Abonare la google news

Marian Cozma, comemorat de suporterii lui Dinamo, înaintea partidei din Liga Campionilor cu Veszprem


Suporterilor celor de la CS Dinamo, împreună cu conducătorii clubului și cei ai formației ungare Veszprem au profitat de partida directă dintre cele două cluburi, din Liga Campionilor, pentru a-l comemora pe fostul handbalist Marian Cozma.


Jucător emblematic pentru Dinamo și Veszprem, Marian Cozma, a fost înjunghiat într-un club de noapte, pe 8 februarie 2009. Rănile au fost extrem de grave, iar handbalistul român a decedat la spital.

Joi seară, Veszprem primește vizita celor de la Dinamo, de la ora 19:45, într-o partidă din etapa a 9-a din Grupa B din Liga Campionilor.

Marian Cozma nu a fost uitat!

În tur, la București, Dinamo București s-a impus împotriva celor de la Veszprem, scor 31-29. A fost a doua și ultima victorie a „dulăilor” în grupă, fiind urmată de alte două înfrângeri.

Fanii și conducătorii celor două cluburi au depus coroane de flori la statuia lui Marian Cozma, din fața arenei lui Veszprem. Dinamoviștii nu au uitat cântecele dedicate fostului mare handbalist român, iar din vocile lor a răsunat: „Cozma Marian înseamnă Dinamo!”.

Marian Cozma a jucat pentru Dinamo între 2002 și 2006, iar din 2006 până în 2009 a evoluat pentru Veszprem. De asemenea, are peste 100 de goluri pentru naționala României, în cele 60 de partide disputate.

În 2009, Marian Cozma, alături de colegii săi, Ivan Pesic și Zarko Sesum, se afla în discoteca „Patriota Lokal”, din Veszprem, pentru a sărbători nașterea copilului unuia dintre colegi.

Cei trei sportivi au fost atacați de un grup de indivizi, iar din altercație Marian Cozma a fost înjunghiat de trei ori în inimă.

 

Prosport.ro