sâmbătă 11 septembrie 5:00 PM

Abonare la google news

Maria, sora lui Edi Iordănescu, s-a măritat! „Ea e la Starea Civilă și eu zâmbesc la voi!” Gigi Becali este nașul fiicei lui „Tata Puiu”

Maria Iordănescu s-a măritat sâmbătă, 11 septembrie, iar antrenorul celor de la FCSB nu a putut participa la marele eveniment.


Antrenorul principal al vicecampioanei României susținea conferința de presă organizată înaintea derby-ului FCSB – Dinamo în momentul în care Maria Iordănescu se afla la Starea Civilă alături de alesul ei.

Mezina familiei Iordănescu și-a organizat cununia civilă cu o zi înaintea derby-ului FCSB – Dinamo care este programat duminică, 12 septembrie, pe „Arena Națională”, în etapa a 8-a din Liga 1. Astfel, antrenorul formației roș-albastre nu a putut participa la eveniment.


Maria Iordănescu s-a măritat cu o zi înainte de derby-ul FCSB – Dinamo

Edi Iordănescu a vorbit despre căsătoria surorii sale și a lăsat să se înțeleagă că este afectat de faptul că nu a putut să îi fie alături Mariei într-un moment atât de important.

„La ora asta soră-mea este la Starea Civilă și eu zâmbesc la voi, aici, în față. La soră-mea n-am ajuns, la frati-miu, la nuntă, nu am ajuns”, a mai spus Edi Iordănescu, pe un ton amical, la conferința de presă susținută înaintea meciului FCSB – Dinamo.

Gigi Becali, nașul Mariei Iordănescu

Dacă Edi Iordănescu nu a putut participa la marele eveniment, nu același lucru îl putem spune despre Gigi Becali. Latifundiarul din Pipera a fost ales de Maria ca să îi fie naș, însă acesta a acceptat cu anumite condiții. Patronul FCSB a transmis că va merge la cununie, dar nu o să participe la petrecerea organizată imediat după.

„M-a rugat Maria a lui Iordănescu să o cunun. I-am zis că eu o cunun, dar doar la biserică și acasă. Atât! Eu nu merg la petrecere. Nu e că nu vreau, dar eu nu mai ascult muzică. Nu pot! Se întâmplă în sufletul și trupul omului și nu pot să suport muzica”, a spus Gigi Becali pentru Pro X.

Prosport.ro


Stirile.eu