vineri 3 decembrie 3:17 PM

Abonare la google news

Maria Sharapova, apariție amețitoare la Fashion Awards 2021 într-o rochie din PET-uri reciclate! Rusoaica și-a explicat ținuta neobișnuită


Maria Sharapova, una dintre cele mai de succes jucătoare de tenis, a avut o apariție surprinzătoare la Fashion Awards 2021, eveniment desfășurat în această săptămână la Royal Albert Hall din Londra.


Maria Sharapova (34 de ani), fost lider al clasamentului WTA care a spus adio sportului alb anul trecut, a purtat pe covorul roșu o rochie marca Iris van Herpen, confecționată din sticle de plastic reciclate. Rusoaica a venit însoțită de viitorul soț, afaceristul Alexander Gilkes (42 de ani), cu care s-a logodit după retragerea din tenis.

Rochia specială a Mariei a fost denumită „Mimesis” și a fost realizată dintr-o țesătură confecționată din sticle de plastic Evian reciclate și mătase organică. Potrivit creatorilor de modă, îmbrăcămintea confecționată din sticle de plastic reciclate este nu doar eco-friendly ci și călduroasă, confortabilă, durabilă, potrivită pentru vremea rece și ploioasă.

Maria Sharapova, apariție amețitoare la Fashion Awards 2021 într-o rochie din PET-uri reciclate! Rusoaica și-a explicat ținuta neobișnuită: „E ceva nou!”

Maria Sharapova a surprins pe toată lumea la Fashion Awards 2021, un eveniment organizat anual în Marea Britanie, la care participă celebrități sau reprezentați ai unor companii care au adus contribuții la industria modei pe parcursul anului. Majoritatea brandurilor mari de îmbrăcăminte au produse vestimentare confecționate din PET-uri reciclate, iar Maria Sharapova s-a aliniat noului trend și a purtat o astfel de rochie.

Maria Sharapova a căutat o ținută prin care să se conecteze cu viitorul modei. Rochia ei personalizată Iris van Herpen conține nu mai puțin de 72% componente ecologice. Materialul folosit provine din sticle de plastic Evian reciclate: „Lucrul grozav în modă este că ne permitem să experimentăm și să ieșim din zonele noastre de confort pentru a încerca ceva nou. Ne-a luat ceva timp pentru a testa materialul, dar a ieșit ceva frumos”, a explicat, pentru revista Vogue, Maria Sharapova, care este ambasador global Evian.

Prosport.ro