Abonare la google news

Marco De Veglia, un celebru specialist în marketing, a murit de COVID-19, după ce a susţinut că este o simplă gripă

Marco De Veglia a murit la Miami după ce a fost internat la terapie intensivă. În urmă cu câteva săptămâni, acesta a fost infectat cu SARS-COV-2, iar starea lui s-a agravat imediat, scrie Mediafax. 

„Este uşor să arăţi cu degetul către un om care a ales să nu se vaccineze, iar apoi moare de Covid. Este mai dificil să ne întrebăm cum se poate întâmpla ca o persoană inteligentă, un excelent profesionist, să ajungă să fie victima unui flux permanent de ştiri false care îl invită să nu-şi protejeze sănătatea”, a spus prietenul său, Stefano Versace, cel care a anunţat şi decesul.

„În naraţiunea pandemică ne străduim să găsim chiar şi doar 1% din adevăr, există o contradicţie după alta”. Mai nou, părerea lui era: „Dacă mori de un atac de cord este Covid, dacă mori de vaccin este un atac de cord”,  declara Marco pe vremea când încă era în viaţă.

Pe reţelele de socializare există multe mesaje de la cei care îl cunoscuseră, amintindu-şi mai ales numeroasele proiecte în care a fost implicat.

De Veglia, din Trieste, căsătorit şi tată de băiat, s-a mutat la New York în 2009, urmând în principal companii italiene şi devenind un punct de referinţă în poziţionarea mărcii şi în crearea şi îmbunătăţirea produselor. Consultant al multinaţionalelor şi startup-urilor, a creat „Easy Brand” şi a susţinut cursuri pentru a ajuta companiile să fie recunoscute pe piaţă. De asemenea, este autor al unui manual („Zero concurenţi”) destinat antreprenorilor.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

Citeste articolul pe Adevarul