duminică 26 septembrie 9:12 PM

Abonare la google news

Marcel Pavel, detalii despre starea de sănătate a Monicăi Anghel


Marcel Pavel a vorbit despre starea colegei lui şi a spus că a dezvoltat o formă uşoară şi că se simte bine.


Ce ştiu despre Monica este şi ce ştiţi voi. Alaltăieri am vorbit cu ea şi mi-a zis că e ok. Nu cunosc mai multe detalii. Totuşi e vaccinată şi s-a îmbolnăvit. Toată lumea e bulversată în perioada asta. E o boală foarte perversă. Eu cred că Monica are o formă uşoară. Ţine legătura cu medicul ei cu siguranţă şi urmează tratamentul. Mai multe nu cunosc”, a spus artistul într-un interviu pentru fanatik.ro.

În luna iunie a anului trecut, şi Marcel Pavel a cunoscut experienţa infectării cu coronavirus. Artistul a avut o formă severă a bolii.

A fost cumplit, am fost la un pas de moarte. În spital, am simţit o linişte extraordinară. Am ieşit cu tensiune 18 din spital. Îmi pare rău că o parte din români au avut un comportament urât faţă de mine. Eu nu mă murdăresc pentru nimic în lume, în special pentru bani. Înlocuiţi veninul cu miere, răutatea ne face să ne pierdem minţile. În timp ce eu eram cu un picior în groapă, îmi aduceaţi injurii. M-aţi acuzat că am fost plătit cu 100.000 de euro, ce este cu dumneavoastră? Treziţi-vă!

Citeste si Care este starea de sănătate a lui Viorel Lis. Oana Lis: „Se plimbă săracu’ doar prin sufragerie”

Eu nu credeam în virus, recunosc, îmi pare rău. Nu dormeam decât două-trei ore pe noapte. După relaxarea măsurilor, am început să ies, mama mea este bolnavă de diabet, fratele meu este operat pe col, îmi făceam griji pentru ei.

Nu am avut niciun simptom până acum trei săptămâni. Timp de 7 zile nu am mâncat nimic. Nu puteam să respir. Am stat două săptămâni cu masca pe figură, nu puteam să respir. Dormeam cam două ore. Ne făceau injecții din 4 în 4 ore sau din 6 în 6 ore. Am avut secreții cu sânge. Am avut cheaguri de sânge în plămâni. Dacă mai stăteam o zi acasă, mă intubau, ceea ce era foarte grav pentru mine„, a declarat Marcel Pavel la  Antena 3, la două săptămâni după externarea din spital, în anul 2020.

Citeste si Cum îşi menţine silueta Valentina Pelinel: „Înfometarea, alegerile alimentare drastice, presiunea pe care o pui pe tine sau vinovăția asociate cu mâncarea nu vor fi niciodată folositoare”

Într-o intervenţie la Antena Stars, artista a spus că se află acasă, fiind monitorizată de medicul ei. Artista a mărturisit că, în primă fază, a crezut că este răcită, după un concert pe care l-a avut la Alba Iulia. A făcut, totuşi, un test rapid, iar după ce a primit rezultatul a luat legătura cu toţi cei cu care a intrat în contact.

Sunt pentru prima oară în această situație, am fost vaccinată cu cea de-a doua doză de vaccin pe data de 5 aprilie. Înțeleg că dacă nu aveam vaccinurile făcute ar fi fost o formă foarte gravă. Sunt acasă, totuși fiind acasă sunt monitorizată de medicul meu […].Eu am crezut că este o răceală pentru că săptămâna trecută am avut un concert la Alba-Iulia și a fost în aer liber, a plouat și m-am gândit că am răcit, doar că eu sunt un om foarte responsabil și am considerat să fac un test rapid. A ieșit pozitiv, din păcate.

Am luat legătura cu toți oamenii cu care am intrat în contact săptămâna trecută, din fericire toți au ieșit negativ”, a mărturisit Monica Anghel.

Cât despre simptomatologie, artista susține că tușește și se confruntă și cu o serie de dureri musculare.

Tușesc, doar că a debutat cu dureri musculare. Parcă mă lovise calul, cam așa ceva. Nu am avut somnolență, mă durea tot corpul și când mă spălam chiar și pe mâini chiar și la duș parcă aveam toată pielea arsă, asta era senzația”, a declarat vedeta pentru Antena Stars.

 

Romaniatv.net