20 mai 12:30 PM

Abonare la google news

Marcel Ciolacu îi dă replica lui Cîțu: „E cazul să ne oprim din minciuni”

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a pornit un atac dur asupra premierului Florin Cîțu cu privire la afirmațiile prim-ministrului despre faptul că rata a inflației a scăzut la 2.7%, iar României a avut o creștere economică foarte rapidă.

„Să-i întrebăm pe oameni dacă au crescut prețurile. Totuși, e de notorietate că a crescut cu peste 17% energia electrică, a crescut cu peste 10% carburanții. Aceste creșteri vor duce la rândul lor la alte creșteri, mai ales în zona alimentară. Deja avem uleiul cu peste 12% mai scump. Cred că e cazul să ne oprim din minciuni, să vedem realitatea, să terminăm acest joc politic de a arunca…eu nu înțeleg cum poți să arăți către opoziție când este de un an și jumătate la guvernare și să vedem că suntem ultima țară din Europa care nu a depus PNRR, așa cum cere Comisia Europeană”, a spus Marcel Ciolacu, joi, conform stiripesurse.

Florin Cîțu: „În guvernarea PSD, România a condus topul rușinii”

Florin Cîțu a postat pe contulsău de socilizare o declarație conform căreia România se află pe locul 6 în UE în la rata inflației, iar țara s-a recuperat economic într-un ritm foarte alert. Replica președintelui PSD vine în cntextul în acre, Florin Câțu a mai menționat că România a vut cea mai mai mare rată a inflației din UE.

„În guvernarea PSD România a avut cea mai mare rată a inflației din UE 3 ani la rand. Mai clar, România a condus topul rușinii în UE 3 ani la rand când a fost guvernată de socialiști. Rata inflației în guvernarea PSD a ajuns la 5.4%”, declarat Cîțu în postarea de pe rețelele de socializare.

Citeste articolul pe RomaniaTV