20 mai 1:17 PM

Abonare la google news

Maraton de vaccinare la ţară. Un singur medic de familie a reuşit să adune la vaccinare 180 de săteni

Direcţia de Sănătate Publică Botoşani continuă campania de vaccinare în judeţ. După maratoanele de succes din municipiul Botoşani, organizate la parcul de agrement de la Cornişa, autorităţile sanitare au organizat acţiuni asemănătoare şi în mediul rural. Cu sprijinul medicului de familie din comuna Răchiţi au fost vaccinate 180 de persoane din satele din împrejurimi. 

Şeful campaniei de vaccinare, Valeriu Gheorghiţă, a evidenţiat la nivel naţional efortul medicului de familie din Răchiţi. Centrul de vaccinare a fost organizat în căminul cultural de la Răchiţi şi au fost administrate doze de vaccin Pfizer.  Reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică spun că vor continua aceste acţiuni în mediul rural. Mai precis, va fi organizat un maraton şi în comuna Albeşti, între 18 şi 20 mai, tot cu sprijinul medicului de familie din comună. Se preconizează că şi în această zonă vor fi vaccinate peste 150 de persoane. Weekendul viitor va fi organizat încă un maraton de vaccinare şi în municipiul Botoşani. 

 

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

Citeste articolul pe Adevarul