Abonare la google news

Maraton de vaccinare anti Covid-19, pe faleza Cazinoului din Constanţa. Se va face şi testare pentru hepatita C

Maratonul de vaccinare anti Covid-19 va fi organizat sâmbătă, 15 mai ac, pe faleza Cazinoului din Constanţa, între orele 10.00 şi 18.00. 

 

Anunţul a fost făcut de autorităţile locale. Vaccinarea va fi făcută cu serul Pfizer. 

 

Oricine, localnic sau turist, poate veni să primească prima doză din vaccin. 

 

Persoanele care optează pentru această modalitate de vaccinare se vor prezenta cu documente de identitate valabile (carte de identitate sau paşaport) şi vor fi înregistrate direct în Registrul Electronic Naţional al Vaccinărilor (RENV) şi vor primi adeverinţa de vaccinare, conform procedurilor.

 

„Direcţia de Sănătate Publică Constanţa, Instituţia Prefectului Constanţa, Primăria Municipiului Constanţa, Consiliului Judeţean Constanţa şi Asociaţia Română pentru Boli Hepatice (Romanian Association for Liver Diseases – RoALD) organizează în data de 15 mai, între orele 10:00 – 18:00, pe promenada Cazinoului Constanţa, campania VENI, VIDI, VICI.

 

Campania include un maraton de vaccinare anti-Covid şi de testare pentru virusul Hepatic C.

 

Imunizarea se va face cu vaccinul Pfizer şi va fi asigurată de o echipă mobilă de la cel mai mare centru de vaccinare din judeţul Constanţa, cel de la Pavilionul Expoziţional Constanţa.

 

Evenimentul îşi propune să vină şi în sprijinul pacienţilor cu hepatita C încă nediagnosticaţi, diminuând astfel povara pe care această afecţiune o reprezintă pentru pacienţi şi societate, prin testare-diagnostic-tratament antiviral-vindecare. Testarea se va realiza cu teste rapide de diagnostic.

 

Împreună învingem pandemia!!“, au transmis oficialii. 

 

REVENIM CU AMĂNUNTE

 

Pe aceeaşi temă: 

 

 

 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

Citeste articolul pe Adevarul