joi 28 octombrie 5:17 PM

Abonare la google news

Manchester United rămâne fără vedeta pentru care a plătit o sută de milioane! Pogba e gata să plece de pe Old Trafford

Manchester United trece prin momente dificile după umilința suferită în fața marilor rivali de la Liverpool în ultima etapă de Premier League. „Cormoranii” s-au impus cu un istoric 5-0 chiar pe Old Trafford și au declanșat criza în interiorul clubului din Manchester.


În aceste zile s-a vorbit foarte mult în presa internațională despre demiterea lui Ole Gunnar Solskjaer. Se pare că aceasta s-ar amâna, cel puțin pentru moment.

Paul Pogba este hotărât să plece de la Manchester United la finalul acestui sezon

Asta pentru că oficialii lui United nu doresc să facă schimbări majore în plin campionat. Ei i-ar mai da norvegianului șansa să pregătească echipa în cele 3 meciuri care au mai rămas până la pauza internațională. Iar în funcție de evoluțiile echipei din aceste partide ar urma să se ia o decizie în privința lui Solskjaer.


Dar antrenorul „Diavolilor Roșii” nu este singurul care ar urma să părăsească Old Trafford. Paul Pogba este extrem de nemulțumit de evoluțiile echipei și refuză să își prelungească înțelegerea care expiră la finalul acestui sezon.

Mai mult, și oficialii clubului sunt foarte supărați pe mijlocașul central francez în vârstă de 28 de ani. Acesta a primit cartonașul roșu la doar un sfert de oră de la intrarea pe teren în meciul cu Liverpool. El l-a faultat extrem de dur cu talpa ridicată pe Naby Keita, care a părăsit terenul pe targă.

Mai mult, conducerea lui Manchester United s-a săturat să insiste pe lângă Pogba să își prelungească actualul contract. Campionul mondial cu Franța în 2018 a refuzat mai multe astfel de propuneri în ultimii doi ani.

Juventus, Real Madrid și PSG sunt interesate de starul francez

Astfel că și clubul englez pare decis să îl lase pe francez să plece liber de contract. Iar Paul Pogba nu duce deloc lipsă de oferte. Potrivit espn.co.uk, el este dorit de Paris Saint-Germain, Real Madrid și Juventus. Acolo unde a mai jucat în perioada 2012-2016.

Cei trei giganți ai fotbalului european cunosc însă situația sa contractuală și vor aștepta până în ianuarie pentru a negocia direct cu jucătorul pentru a-l transfera în iunie.

Manchester United l-a transferat pe Paul Pogba în 2016 de la Juventus în schimbul sumei record la acea vreme de 105 milioane de euro. De asemenea, francezul a avut și are în continuare un salariu fabulos pe Old Trafford, de circa 300.000 de lire sterline pe săptămână.

Astfel că mijlocașul i-a costat pe englezi sume importante de bani în acești 5 ani, în care nu a obținut foarte multe performanțe notabile. Cu Pogba pe teren, Manchester United a câștigat doar un trofeu Europa League în 2017 și o Cupă a Ligii Angliei în același an.

Ole Gunnar Solskjaer are contractul „blindat” la Manchester United! De ce nu îl pot demite „diavolii” în acest moment

Playsport.ro


Stirile.eu