sâmbătă 5 iunie 12:06 PM

Abonare la google news

Man și Mihăilă, urmați la Parma de încă un internațional român?

Dennis Man (22 de ani) și Valentin Mihăilă (21 de ani) ar putea fi urmați la Parma de încă un internațional român. Italienii au dezvăluit transferul la care se lucrează în acest moment. Despre ce este vorba aflați din rândurile de mai jos.


Man și Mihăilă, urmați la Parma de încă un internațional român?

Dennis Man și Valentin Mihaila au ajuns în aceast sezon la Parma, unde s-au adaptat destul de repede. Deși au avut evoluții foarte apreciate, s-a tot spus că cei doi jucatori români nu vor continua alături de Parma în liga secundă.

Cu toate că oamenii din conducere și-au exprimat dorința de a păstra cât mai mulți jucători, mai ales pe Dennis Man și pe Valentin Mihăilă, cele două ‘bijuterii’ din România, se pare că oficialii clubului au hotărât ca ofertele venite pe numele acestora să fie studiate cu mare atenție.”, spuneau cei de la ParmaLive, în urmă cu trei săptămâni.

Marius Marin a intrat și el în atenția a două cluburi din Serie A, Genoa, locul 11 la finalul sezonului trecut și Verona, poziția 10, dar și de două formații din Serie B. Este vorba despre Monza, club condus de Silvio Berlusconi, care a ratat accederea în elita fotbalului italian la baraj, și Parma, formația românilor Dennis Man și Valentin Mihăilă, retrogradată la finalul acestui sezon.


Marius Marin, dorit de patru cluburi din Italia, inclusiv ParmaMarius Marin este dorit de patru cluburi din Italia, printre care și Parma

Italienii au dezvăluit transferul la care se lucrează

Mijlocașul născut la Timișoara a atras atenția și formațiilor care se luptă pentru întâietate în Liga 1. Dacă patronul FCSB, Gigi Becali, a lăsat să se înțeleagă că nu mai e interesat de fotbalistul din Serie B, CFR Cluj a acționat imediat. Gruparea vedetă a acestui sezon a încercat să-l transfere. Oficialii campioanei României s-au lovit însă de prețul ridicat fixat de oficialii formației italieni. Acum sunt mari șanse ca fotbalistul să ajungă la Parma.

Au fost discuții cu mai multe cluburi, dar nu s-au înțeles echipele între ele, visul meu e să ajung să joc în Serie A.”, a dezvăluit Marius Marin, într-un interviu acordat pentru digisport.ro, la începutul acestui an.

Mijlocașul formației Pisa, din Serie B, a fost căpitanul naționalei U21 la Campionatul European din această primăvară, iar acum ar putea juca alături de Man și Mihăilă. Presa din străinătate a fost extrem de surprinsă în momentul în care a aflat că Man și Mihăilă ar putea fi urmați la Parma de încă un internațional român.

Încă un român la Parma? Marius Marin, mijlocașul de la Pisa și căpitanul naționalei U21 a României, a căpătat multă atenție în Serie A și Serie B.”, a fost reacția jurnaliștilor de la parmalive.com.

Playsport.ro


URMARESTE-NE PE FACEBOOK !