vineri 4 iunie 11:00 PM

Abonare la google news

Mama premierului Florin Cîțu a decedat! Aceasta a pierdut lupta cu o boală grea

Mama premierului Florin Cîțu s-a stins din viață. Din păcate, Elena Cîțu a pierdut lupta cu o boală ce a măcinat-o vreme îndelungată.


Momente grele și de durere pentru Florin Cîțu. Mama premierului s-a stins din viață în această seară. În urma tristului eveniment, Florin Cîțu și-a anulat de urgență programul stabilit pentru ziua de sâmbătă.

Potrivit unui comunicat de presă, premierul Florin Cîțu nu va mai participa sâmbătă, 5 iunie 2021, la prima etapă a circuitului Grand Chess Tour™ 2021 – Superbet Chess Classic România 2021, așa cum am anunțat în cursul zilei de astăzi.


Premierul Florin Cîțu a fost mereu extrem de discret în ceea ce privește viața personală. Despre familia acestuia nu se știu prea multe. Părinții lui se numesc Vasile și Elena Cîțu, locuiesc în cătunul Tulei, parte a comunei Golești (județul Vâlcea).

Părinții premierului sunt mândri de toate realizările acestuia, însă aveau o mică supărare, faptul că îl văd mult prea rar.

„Vă spun sincer, eu nu îmi doream să fie premier. E și așa tare greu, îl văd rar, are multe responsabilități (…) Vine pe aici mereu, plimbă câinele prin pădure, normal că ține la locurile astea”, a declarat Vasile Cîțu, pentru știrilekanald.ro, în urmă cu ceva timp.

 

Sursa foto: Facebook

 

Cancan.ro


Stirile.eu