luni 24 mai 8:00 AM

Abonare la google news

Mama lui Mihai, șoferul de TIR omorât în Franța, devastată de durere. Ce mesaj răvășitor a transmis


Asasinarea lui Mihai sub ochii soției sale a stârnit un val de furie în rândul tuturor șoferilor de TIR din România. Mama acestuia a postat un mesaj sfâșietor dupa ce a văzut câți români s-au implicat și i-au fost alături, după tragedia care i-a lovit familia.


Mama lui Mihai, tânărul din Brăila care a fost omorât cu o sabie într-o parcare din Franţa, în apropiere de Calais, a transmis un mesaj tuturor şoferilor români, colegi ai fiului ei.

„Sunt mama lui Mihăiţă. Eu vă mulţumesc tuturor care aţi fost alături de imne şi pentru ajutorul dat. Aveţi grijă de voi, oameni frumoşi. Drumuri bune şi mă voi ruga în fiecare zi ca Dumnezeu să vă ferească de necaz!” a fost mesajul mamei lui Mihai, pentru toți șoferii de TIR.

Mihai Spătaru a fost ucis cu sânge rece

Mihai Spătaru lucra ca șofer de TIR. A fost, din păcate, ucis în noaptea de 16 spre 17 mai, într-o parcare de pe autostrada N28 din Franța, în apropiere de Calais, chiar sub ochii soției. Trupul lui nu poate fi adus, însă, în România până la finalul anchetei de crimă demarată de autoritățile din Hexagon.

Mama tânărului este, în clipa de față, disperată din toate punctele de vedere. “Nora mea a spus că era târziu în noapte și că el a vrut să coboare din mașină să își facă nevoile. Mihăiță s-a întors spre mașină. Ea l-a văzut că era sânge la pieptul lui. L-a ridicat în mașină, i-a pus un prosop, curgea sânge. A început să țipe, nu a ieșit nimeni. Țipa de groază, nu știa încotro să o ia. O singură persoană am înțeles că a ajutat-o, care a sunat la salvare. Salvarea a venit târziu, nu a venit imediat. Ea totuși nu îi venea să creadă că e mort. Vomita sânge pe geam, ce îmi spunea ea astăzi”, a povestit mama lui Mihai, potrivit antena3.ro.

Cancan.ro