Abonare la google news

Mama gimnastei Larisa Iordache a încetat din viață

Mama gimnastei Larisa Iordache a încetat din viață, iar sportiva a postat pe contul său de Instagram un mesaj emoționant prin care a anunțat acest lucru.

„Sufletul să îţi fie liniştit, mami! Mereu în inima, sufletul şi mintea mea vei rămâne cel mai puternic om din lume. Te iubesc”, a scris gimnasta pe Instagram.

Clubul Sportiv Dinamo a transmis un mesaj de condoleanțe Larisei Iordache.

„Condoleanţe, Larisa! Suntem cu sufletul şi cu gândul alături de campioana noastră Larisa Iordache, în aceste momente extrem de grele provocate de decesul mamei sale. Fii tare, Larisa! Dumnezeu să o odihnească în pace!”, a scris CS Dinamo, pe Facbook.

Larisa Iordache a devenit campioană mondială la bârnă luna aceasta

Larisa Iordache a devenit la începutul lunii campioană mondială la bârnă, reuşind să câştige astfel a doua medalie la Campionatul Mondial de Gimnastică de la Cairo, după medalia de bronz obţinută la paralele.

Gimnasta a obținut  medalia de aur la bârnă, la Cupa Mondială Challenge, de la Cairo. Sportiva  a obținut cea mai mare notă, 13.366, cu care a obţinut medalia de aur, fiind urmată de Diana Varinska, Ucraina, şi de Zeyna Ibrahim, Egipt.

Gimnasta Larisa Iordache s-a calificat, miercuri, 21 aprilie 2021, la JO de la Tokyo, de pe al doilea loc calificant disponibil la individual-compus, la CE de la Basel.

Citeste articolul pe Gandul